K1 i Boks

Mike Perry o gnjusnom činu koji je učinio na sučeljavanju s Rockholdom: ‘Tjedan dana sam to planirao‘

Mike Perry (lijevo) i Luke Rockhold (desno)

 Amy Kaplan/Icon Sportswire/Newscom/Profimedia
Dvojica bivših UFC-ovih boraca obračunat će se u ranim nedjeljnim satima

Vrlo zanimljiv event u produkciji Bare Knuckle Fighting Championshipa čeka nas ovaj vikend, točnije u noći sa subote na nedjelju. BKFC 41 naziv je eventa koji će predvoditi obračun dvojice bivših UFC-ovih boraca.

Luke Rockhold i Mike Perry obračunat će se u boksu bez rukavica, a sudeći prema tenzijama koje vladaju između njih, čeka nas jedan jako uzbudljiv meč. Rockhold i Perry sinoć su gostovali u MMA Houru kod Ariela Helwanija, a Helwani ih je istovremeno ugostio preko videopoziva.

‘‘Mike je uvjeren u nešto, a saznat će nešto posve suprotno. Mnogi ljudi misle da znaju jednu stvar o meni, ali uvijek saznaju neku drugu. On će također saznati.‘‘, poručio je Rockhold koji vjerojatno aludira na činjenicu da ga mnogi posmatraju kao borca koji ne podnosi dobro udarce, odnosno, ima ‘‘staklenu bradu‘‘.

‘‘Mogu reći istu stvar.‘‘, uzvratio je Perry koji smatra da ga Rockhold podcjenjuje.

‘‘Mike, ja znam tko si i što si. Vidio sam tko si i svi znaju što možeš ponuditi. Već neko vrijeme radiš svoju stvar i boksaš. Očito je da znaš boksati, borben si poput psa i voliš ići prema naprijed. Ali nitko nije vidio mene kako boksam. Nikada me niste gledali u ovom izoliranom okruženju i nitko me nije gledao kako se krećem u ovom. Ne znaš što možeš očekivati, a ja znam što mogu očekivati od tebe.‘‘, uzvratio je Rockhold kojem će ovo biti debi u boksu bez rukavica, dok je Mike Perry dvaput boksao u BKFC-u i oba put pobijedio.

Puno pažnje na nedavnom sučeljavanju njih dvojice privukao je Mike Perry jednim podosta gnjusnim činom. Perry je u jednom trenutku zabio prst u svoj nos, a zatim je prst obrisao okoristeći se Rockholdovim kaputom. Perry se u MMA Houru osvrnuo na taj čin.

‘‘Učinio sam to jer je bilo urnebesno, a svi su gledali i shvatili što se dogodilo.‘‘, rekao je Perry, a zatim se Rockhold ubacio.

‘‘Znaš li što je najgore u svemu tome? To što si zapravo razmišljao da to učiniš. Ti si planirao učiniti to, bilo je očito da si isplanirao.‘‘, poručio je Rockhold, a Perry nije skrivao da uistinu jest isplanirao taj čin.

‘‘Naravno! Tjedan dana sam planirao to učiniti. Ti si krv iz nosa istresao na Paula Costu.‘‘, prisjetio se Perry.

Kad je u pitanju Rockholdova ‘‘staklena brada‘‘, Luke je pitao Perryja da mu navede barem jednog borca koji ga je uspio nokautirati jednim udarcem. Perry je spominjao Yoela Romera i Michaela Bispinga, ali Rockhold je imao svoje viđenje tih poraza nokautom.

‘‘Michael je povezao dva najbolja udarca u svom životu. Ti nisi Yoel Romero, niti si Jan Blachowicz. Ti si obični ‘midget.‘‘‘, uzvratio je Luke u ovoj žustroj raspravi njih dvojice.

Kompletno sučeljavanje u MMA Houru između Rockholda i Perryja možete pogledati u videu ispod teksta, a njihov meč na rasporedu je u ranim nedjeljnim satima.

Linker
27. travanj 2024 00:55