Ostalo

(VIDEO) Vatreno između Lukea Rockholda i Mikea Perryja na službenom vaganju!

Rockhold i Perry

 Screenshot (youtube, Themaclife)
Na službenom vaganju nikakvih problema nije bilo, ali borci itekako obećavaju spektakl

Noćas nas očekuje pravi spektakl u boksu golim šakama. BKFC 41 donosi okršaje poznatih UFC veterana, a u glavnoj borvi večeri će se obračunati Luke Rockhold i Mike Perry u meču do 84 kilograma. Osim njih nastupaju i Chad Mendes protiv Eddieja Alvareza, a nastupit će i Ben Rothwell.

Noćas se održalo i službeno vaganje za ovaj event, a ono je prošlo bez problema. Perry i Rockhold su se pojavili točni kao i ostatak boraca, ali pažnju su njih dvojica privukli svojim napetim sučeljavanjem:

Ovo će biti prvi Rockholdov nastup u boksu golim šakama. Prošle je godine nakon poraza od Paula Coste završio MMA karijeru, nakon čega je počeo prozivati Jakea Paula. Djelovalo je kao da je to put kojim će Luke ići, no ipak se odlučio za nešto ekstremnije.

Mike Perry je za BKFC već odradio dva nastupa, a u oba je slavio. Debitirao je početkom prošle godine kada je slavio protiv Juliana Lanea, a zatim je prošloga ljeta svladao i ‘‘Venoma‘‘ Pagea. Rockhold će mu ipak biti teži zadatak barem na papiru, a sve ovisi kako će se snaći u ovom sportu.

Chad Mendes i Eddie Alvarez su se na službenom vaganju pojavili točni. Borba je dogovorena do 75 kilograma te problema s te strane nije bilo, a Alvarezu će ovo također biti prvi nastup u boksu golim šakama ikad. Mendes već ima jedan nastup u kojemu je slavio prekidom, tako da će biti zanimljivo ovo gledati.

BKFC 41 se održava noćas (sa subote na nedjelju) od 2:00 prema našem vremenu, tako da ovaj spektakl nemojte propustiti.

Linker
24. travanj 2024 13:52