K1 i Boks

Mike Perry također želi dio kolača: ‘Volio bih se fokusirati na boks‘

Mike Perry
 Screenshot (youtube, Ufc)
29-godišnji MMA borac uživao je gledajući sinoćnju boksačku priredbu

Čini se kako i UFC-ov borac velter kategorije Mike Perry traži svoje mjesto pod suncem rastućeg trenda ''celebrity'' boksa. Naime, Perry je od zadnjih pet UFC mečeva izgubio čak četiri, a savladao je samo Mickeyja Galla u lipnju prošle godine. 29-godišnji ''Platinum'' već posjeduje određeno boksačko iskustvo jer je 2015. godine odradio profesionalni meč protiv Kennetha McNeila, boksača koji je tada imao ''score'' 6-1-0 (sada 12-4-0). Mike je izgubio nokautom u zadnjoj četvrtoj rundi, no putem svog Twitter profila obznanio je kako se želi fokusirati na boks.

''Uživao sam u cijeloj priredbi (Jake Paul vs Tyron Woodley). Moja majka nas je pozvala kod sebe i pripremila nam je odlične lazanje. Pričali smo o ulascima boraca u ring. Dobro smo se proveli. Volio bih se fokusirati na boks i biti dio cijelog showa. Spreman sam za otvorene razmjene.'', napisao je ''Platinum'' u prvoj objavi.

Odmah se Perry odlučio i za željenog protivnika. Naime, Tommy Fury, polubrat Tysona Furyja nastupio je također u sklopu sinoćnje boksačke priredbe. 22-godišnji Britanac pobijedio je MMA borca Anthonyja Taylora jednoglasnom odlukom. Tommy Fury daleko je boksačkom kvalitetom od Tysona Furyja, no radi se o vrlo popularnom britanskom boksaču koji je slavu stekao putem realityja ''Love Island''. Mike Perry kratko i jasno je obznanio svoje želje da se bori s njim.

''Želim se boriti protiv Tommyja Furyja.'', ponovno se ''Platinum'' oglasio putem Twittera.

Mike Perry borac je koji poprilično luta zadnjih godina i niti sam nije najsigurniji što točno želi. Puno skandala i psihičkih problema vezalo se za 29-godišnjeg UFC-ovog borca, no možda je ''Platinum'' uistinu zainteresiran za tranziciju u boks. Ipak, pitanje je koliko ''celebrity'' boksaču poput Tommyja Furyja borac poput Mikea Perryja predstavlja zanimljiv i isplativ izazov.

Linker
24. travanj 2024 18:58