K1 i Boks

Jake Paul nakon pobjede: ‘Pogodio me jednim udarcem, radim stvari koje nitko nikada nije učinio‘

Jake Paul vs Tyron Woodley
 Jason Miller/Getty images/Profimedia
24-godišnjak koji je popularnost izgradio na Youtubeu sinoć je došao do svoje najveće pobjede

Tyron Woodley nije uspio. Iako je gotovo cijela zajednica vezana za borilačke sportove očekivala kako ''T-Wood'' može stati na kraj Jakeu Paulu i trendu ''celebrity'' boksača, bivši UFC-ov prvak podbacio je i izgubio podijeljenom sudačkom odlukom. Jake Paul doživio je svojevrsno olakšanja pobjedivši dosad najtežeg protivnika u svojoj kratkoj i ranoj boksačkoj karijeri.

''Ne znam što da kažem. On je bio težak protivnik, bori se jako puno godina, a ja sam novi u svemu ovome. Moje noge osjećale su se čudno, nisam bio siguran što nije u redu sa mnom. Ipak poštovanje za Tyrona, on je Hall of Famer (član Kuće slavnih) i pružio je dobru borbu. Nemam ništa osim poštovanja za njega. Nema ružnih osjećaja, osjećam se nevjerojatno što ovo mogu raditi za svoj grad. Radi se o ispunjenju snova.'', prenosi BoxingScene riječi mladog Youtubera.

Ipak, iako je Paul pomalo netipično za sebe pokazao veliko poštovanje ka Tyronu Woodleyju, nakon što je od strane medija upitan za mišljenje o ishodu borbe te samom tijeku, Jake je bio nešto oštriji.

''Pogodio me jednim dobrim udarcem u cijeloj borbi, ali bio je to dobar udarac. Ne znam što je jedan od sudaca vidio, ali svejedno sam došao do pobjede. Odraditi osam rundi u svojoj četvrtoj borbi, tko to može? Radim stvari koje nitko nikada nije učinio.'', dodao je Paul.

Inače, udarac o kojem 24-godišnji Jake priča dogodio se u četvrtoj rundi borbe. Paul je bio vidno uzdrman, no Tyron nije iskoristio moguću priliku za dodatno uzdrmavanje protivnika kao i eventualnu pobjedu nokautom. Pasivnim pristupom dozvolio je Jakeu Paulu da se oporavi, a na kraju statistika kaže da je Paul pogodio 71 udarac, a Woodley 52.

Linker
06. travanj 2024 17:53