K1 i Boks

Mike Tyson nahvalio Tysona Furyja: ‘Jako je tvrd, teško ga je skinuti. Ipak, Ngannou hoće...‘

Mike Tyson 

 MATTHIEU MIRVILLE/AFP/PROFIMEDIA Matthieu Mirville/afp/profimedia
Wilder ga je uspio poslati u nokdaun nekoliko puta

Mike Tyson zna sve o testiranju otpornosti boraca na udarac. "Iron Mike" objesio je rukavice na kraju svoje karijere koja je sadržavala osvojen naslov prvaka s 50 pobjeda i nevjerojatna 44 prekida.

Poznat po svom žestokom i neustrašivom stilu, mnogi su protivnici izgledali potučeno prije nego što su zakoračili kroz užad s Tysonom. Da su i pružili dobru borbu, češće bi to završilo rano zbog njegovih ubojitih krošea.

Kompliment u vezi sa sposobnošću primanja udarca od ovog čovjeka ne treba podcjenjivati ni u kojem slučaju, a on ga je dao aktualnom WBC svjetskom prvaku u teškoj kategoriji, Tysonu Furyju.

Tijekom press konferencije za Britančevu borbu s MMA zvijezdom Francisom Ngannouom – čovjekom kojeg vodi legenda teške kategorije – pohvalio je Furyjevu bradu. Naravno, očekuje da će Ngannou biti prvi čovjek koji će to uspjeti.

“Hej, slušajte me, nitko ne prima bolje od Tysona Furyja, ali ovo je drugačija vrsta udarca. Mislim da nitko nije doživio ovakav udarac osim onih iz UFC-a. Dakle, ovo će biti vrlo složen trenutak za ‘Champa.‘"

Fury je izdržao moć Vladimira Klička i, što je možda još impresivnije, Deontaya Wildera. "Bronze Bomber" ima 42 nokauta iz 43 pobjede, a slao je Furyja u nokdaun četiri puta tijekom njihove teškaške trilogije. Ti udarci ipak nisu bili dovoljni da nokautiraju Furyja.

Ngannou – koji će se ovog vikenda po prvi put boriti kao boksač – obećao je testirati Furyjevu bradu, ali velika većina obožavatelja, boraca i stručnjaka vjeruje da on neće imati tehniku ​​da predstavi veliku prijetnju sutra u Rijadu.

Linker
05. svibanj 2024 04:30