K1 i Boks

‘Mislim da je tužno što će Paul boksati protiv Tysona. Što je iduće, iskopat će Alija iz groba?‘

Jake Paul i Mike Tyson

 SCREENSHOT/NETFLIX
‘Ne znam zašto ga je Paul odabrao‘, komentira KSI

Ranije ovog mjeseca objavljeno je da će Jake Paul boksati protiv bivšeg prvaka u teškoj kategoriji Mikea Tysona 20. srpnja na stadionu AT&T u Arlingtonu u Teksasu, uz prijenos uživo na Netflixu. Vijest da će se 27-godišnji Paul boriti protiv 57-godišnjeg Tysona nije dobro primljena u svijetu borilačkih sportova, a Paulov dugogodišnji suparnik KSI odmah je iskoristio priliku kritizirati ovaj slijed događaja.

"Iskreno, mislim da je to tužno, brate", rekao je KSI u IMPAULSIVE podcastu, čiji je domaćin Logan Paul, stariji brat Jakea Paula.

"Mislim da je to jako tužno. Ne znam zašto ga je odabrao. To je ‘lose-lose’ situacija. Doslovno, nokautirao je Tysona i pobijedio je. Tyson ima 57 godina. Da, u njegovim najboljim godinama, ovo bi bilo ludo. Ali sada je ovo jednostavno tužno. Toliko ljudi će ga gledati. Milijuni i milijuni. Svi će ga znati kao tipa koji je nokautirao starog Tysona. Ali zamislite da ga Tyson nokautira".

Čini se da kladionice ipak misle da je to malo vjerojatan scenarij. "Iron Mike", koji nije boksao od dvoboja s Royem Jonesom Jr.-om 2020., a nije se okušao u profesionalnim vodama od 2005., veliki je autsajder.

"Što je sljedeće? Protiv koga će se boriti, Muhammada Alija? Hoće li ga iskopati iz zemlje?", za kraj se zapitao popularni YouTuber.

Linker
24. travanj 2024 03:17