K1 i Boks

Mladen Brestovac: ‘Nisam mogao odbiti poziv, ovo će biti ponajveći kickboksački event u povijesti ovih prostora‘

Mladen Brestovac

 Glory
Nekoć ponajbolji svjetski kickboksač pristao je odraditi još jedan nastup unutar Gloryjevog ringa

Još uvijek smo pod dojmom vijesti koja je jučer došla odstrane Glory Kickboxing organizacije. Trenutno vodeća svjetska kickboksačka organizacija jučer je najavila povratak Mladena Brestovca u ring.

Legendarni hrvatski teškaš borit će se prvi puta nakon 10. mjeseca 2018. godine, a sljedeći nastup upisat će u sklopu Glory 95 eventa koji će se održati 21. rujna (deveti mjesec). 40-godišnji veteran borit će se protiv iskusnog njemačkog teškaša, Vladimira Toka, a Mladenu će to biti prvi nastup u Zagrebu još od 2016. godine.

Najavljeno je kako će meč na Glory 95 eventu ujedno biti i oproštajni meč Mladena Brestovca, a ‘‘Scorpion Sting‘‘ u službenom obraćanju za Glory pojasnio je zašto se pristao vratiti iz mirovine nakon tako duge pauze.

‘‘Jako mi je drago da dobivam priliku reći zbogom kickboksu u svom gradu Zagrebu. Ovo je i službeno moja oproštajna borba jer zatvaram to poglavlje svog života. Radujem se nastupu i izdanju koje planiram pružiti protiv još jednog čvrstog veterana, Vladimira Toka. Ovo će biti jedan od najvećih kickboksačkih evenata na ovim prostorima i nisam mogao odbiti priliku da budem uključen. Pozivam sve hrvatske fanove da mi se pridruže na Glory 95 eventu u Areni Zagreb.‘‘, rekao je Brestovac za Glory.

Inače, Glory je danas potvrdio još jedan meč koji će održati na spektaklu u Zagrebu. Marokanski velteraš Hamicha (41-2-0, 30 KO), trenutno trećerangirani izazivač unutar velter kategorije nastupit će u Zagrebu, a njegov protivnik bit će francuski kickboksački i Muay Thai prvak, Cedric Do (16-5, 9 KO). Hamicha je slavio u svih pet dosadašnjih nastupa u Gloryju, a nova pobjeda mogla bi mu otvoriti napad na pojas u velter kategoriji. Chico Kwasi aktualni je prvak.

Hamicha i Do dobili su ulogu u ‘‘co-main eventu‘‘, a priredbu će predvoditi Antonio Plazibat i Levi Rigters.

Prijave za pretprodaju ulaznica otvorene su od strane Gloryja, a prijaviti se možete putem LINKA.

Linker
05. rujan 2024 12:23