K1 i Boks

Mladen Kujundžić ugovorio novi veliki meč: ‘Dynamite‘ se vraća u Rusiju, čeka ga neporaženi ruski nokauter

Mladen Kujundžić

 Screenshot (fea Championship)
Iskusni hrvatski kickboksač borit će se na eventu Russian Cagefighting Championship (RCC) organizacije

Velik meč ugovorio je ponajbolji hrvatski kickboksač, Mladen Kujundžić (28-12-0). 34-godišnji borac iz Rijeke ponovno će nastupiti pod okriljem RCC-a, ponajveće ruske borilačke organizacije.

Nećemo dugo čekati njegov novi nastup u RCC-u. ‘‘Dynamite‘‘ će se boriti 3. veljače (drugi mjesec) na RCC-ovom eventu, a ekskluzivno smo saznali ime njegovog protivnika.

Ivan Petrenko bit će borac koji će ukrstiti rukavice s našim Kujundžićem. Radi se o vrlo opasnom ruskom kickboksaču, svojevrsnom ‘‘projektu‘‘ RCC organizacije.

Naime, Petrenko je dosad odradio četiri profesionalna kickboksačka nastupa, a sva četiri upisao je unutar RCC organizacije. ‘‘Score‘‘ je zasad savršen i Petrenko je slavio u svakom od dosad odrađenih mečeva. 31-godišnji Rus niže pobjedu za pobjedom, ali u veljači ga čeka vjerojatno najteži ispit u dosadašnjoj, ne predugoj karijeri.

Iza Kujundžića je čak 40 profesionalnih kickboksačkih nastupa, a Mladen je itekako osjetio veliku scenu i mečeve protiv renomiranih protivnika. Isto tako je osjetio i kako je nastupiti u RCC organizaciji, ali debi ne pamti po dobrome.

Arseniy Smirnov porazio je Kujundžića u sedmom mjesecu ove godine, a Mladenu je to bio prvi nastup na RCC-ovim eventima. Iako je izgubio, Mladen je pružio srčan i atraktivan nastup, a sama činjenica da je dobio novi poziv, dovoljno govori o utisku koji je ostavio na čelnike RCC-a.

Ne sumnjamo da će borba protiv Petrenka također biti jako uzbudljiva. Petrenko je tri od četiri dosadašnje pobjede upisao prekidom i sigurno će imati velik motiv završiti i Kujundžića. Naravno, Mladen je borac koji je više nego spreman za ‘‘rat‘‘ i sve to garantira odličnu borbu.

Nestrpljivo iščekujemo ovaj meč i vjerujemo da će ovaj put Kujundžićeva ruka biti podignuta na kraju borbe!

Linker
24. travanj 2024 23:43