Regija

Nakon 15 godina profesionalne karijere, od sporta se oprostio Mladen Kujundžić: ‘Hvala svima koji su me podržavali!‘

Mladen Kujundžić

 Screenshot (fea Championship)
2009. godine je Mladen započeo s profesionalnim borbama, a cijelo razdoblje od 15 godina karijere je paralelno održavao MMA i kickboks karijere

Jutros smo prenijeli vijest kako je naš 34-godišnji kickboksač, Mladen Kujundžić, nažalost poražen na RCC Fair Fight 24 priredbi. Unatoč svojoj srčanoj izvedbi, Ivan Petrenko nanio mu je poraz na samom kraju druge runde te Mladen nažalost nije uspio izvući se iz serija udaraca koje je Rus zadavao.

Sudac mu je brojao, a Mladen je cijelo vrijeme bio na nogama. Unatoč tome, sudac je odlučio kako više nema što vidjeti te je Petrenko slavio u ovom meču, nažalost posljednjem u karijeri našeg Mladena Kujundžića. Naime, Mladen se oglasio na društvenim mrežama te je rekao kako je ovo posljednji put da ga gledamo u ringu.

‘‘Pozdrav svima, evo da se javim i zahvalim svima na porukama podrške, nisam mogao koristiti društvene mreže u Rusiji pa nisam nikome odgovarao. Izgubio sam i ovom borbom završavam karijeru… Ponosan sam što sam napravio kroz svojih 110 borbi, ne mogu dozvoliti da mi obitelj i moji najbliži sa strahom prate borbe da li ću izaći s ozljedom iz borbe ili ne, jer znaju da mi više ovo ne treba, ovo je okrutan sport da bi mi bila tolika ljubav da si svjesno uništavam zdravlje jer se ne mogu adekvatno pripremiti radi životnih, poslovnih i obiteljskih obaveza…‘‘, između ostalog je Mladen napisao na svom Facebook profilu.

2009. godine je Mladen započeo s profesionalnim borbama, a cijelo razdoblje od 15 godina karijere je paralelno održavao MMA i kickboks karijere. Pauzu od MMA-a je imao između 2012. i 2020., a onda se opet vratio. Mladen je uvijek bio vrlo srčan borac koji nikada nije birao protivnike, u pravom smislu te riječi, te se uistinu borio sa svima. Također, radi se o jednom vrlo dobrom i ispravnom čovjeku i na privatnom planu s kojim smo uvijek rado surađivali, a ovom prilikom mu cijela redakcija Fight Sitea želi da uživa u zasluženoj mirovini i da sada svoje vrijeme i energiju nastavi ulagati tamo gdje je i sam rekao da želi. Mladene, hvala ti na svemu!

Linker
21. travanj 2024 09:34