K1 i Boks

Najavljena press konferencija s Francisom Ngannouom i Dillianom Whyteom!

Dillian Whyte, Eddie Hearn i Francis Ngannou
 Screenshot (MatchroomBoxing.com)
Dillian Whyte i Francis Ngannou sudjelovat će u subotu (30. svibnja) na posebnoj ePress konferenciji koja će se moći pratiti od 20.00 sati na službenom YouTube kanalu Matchroom Boxinga!

U suradnji sa StubHubom, Sky Sportsom i VOW-om, Eddie Hearn će u petoj epizodi 'Rivals' serijala organizirati posebnu ePress konferenciju na kojoj će se naći privremeni WBC-ov prvak Whyte i bivši UFC-ov izazivač Ngannou.

Je li ovo korak bliže novom sudaru boksačkog i MMA svijeta? Odgovor na to pitanje moglo bi nam dati upravo ovo zanimljivo okupljanje do kojeg je došlo svega nekoliko dana nakon što je Eddie Hearn u razgovoru sa Sky Sportsom otkrio kako je ozbiljno zagrizao za potencijalni susret ovih opakih nokautera.

"Nikad nisam mislio da ćemo ovo shvatiti toliko ozbiljno, ali protekloga tjedna se i to promijenilo. Cilj Dilliana Whytea je taj da postane prvak svijeta u boksu, ali ne bi me uopće iznenadilo da vidim njega i Ngannoua krajem ove godine. Očito je da je Povetkin idući, ali listopad, studeni, prosinac...", ispalio je ranije ovog tjedna slavni boksački promotor.

Hearn tvrdi i da je interes za meč Ngannoua i Whyte ogroman te da se namjerava zbog njih dvojice sastati s predsjednikom UFC-a Danom Whiteom. A, kako stvari stoje, zainteresirani su i spomenuti borci.

"Možemo dogovoriti dvije borbe. Jednu u ringu i jednu u kavezu. Obojica smo snažni, obojica smo u 'primeu' i samo jedan udarac može okončati meč", komentar je Whytea.

"Ljudi o ovom potencijalnom okršaju govore mjesecima. Ovo ima smisla i vjerujem da ćemo se Dillian i ja susresti jednog dana. Ja ne bježim od izazova", poručio je pak, prema službenoj stranici Matchroom Boxinga, Francis Ngannou.

"Dana voli sjajne borbe i pokušat ću ovo ostvariti. Ovo nije nikakav trik. Ovdje se radi o borcima koji pripadaju najboljima i najopakijima na svijetu. Whyte protiv Ngannoua bio bi ogroman meč", zaključio je Hearn.

Linker
18. travanj 2024 13:47