K1 i Boks

Nakon što je nokautirao Andersona, Bakole prozvao drugog teškaša: ‘Uvijek priča po mrežama, sada sam ovdje!‘

LOS ANMartin Bakole 

 Kevork Djansezian/getty Images/profimedia
Kongoanski nokauter nije gubio vrijeme nakon pobjede nad perspektivnim Amerikancem

Martin Bakole u noći sa subote na nedjelju dokazao je zašto ga se smatra jednim od najizbjegavanijim teškaša na svijetu nokautiravši Jareda Andersona i posljedično ugasivši veliki "hype" koji se u posljednje vrijeme stvarao oko 26-godišnjeg Amerikanca. Kongoanski nokauter, međutim, nije gubio vrijeme i odmah po završetku borbe izrazio je želju da uđe u ring s Oleksandrom Usykom ili Tysonom Furyjem, a posebno je prozvao čovjeka koji mu je nanio jedini poraz u profesionalnoj karijeri - Michaela Huntera.

"Hunter je ovdje, moj dječak je ovdje. To je borba koju želim. Uvijek priča po društvenim mrežama. On je ovdje, a i ja sam ovdje, a Americi, gdje sam zaustavio Amerikanca broj 1 i sada želim revanš s Hunterom. To je razlog zašto ga zovem, možemo to učiniti!", rekao je Bakole u svom pobjedničkom govoru, a u ring je potom ušao i sam Hunter i kratko dodao: "Apsolutno sam za to".

Podsjetimo, Bakole i Hunter prvi su se put borili sredinom listopada 2018. godine, a američki teškaš tada je slavio tehničkim nokautom u desetoj rundi. S obzirom na to da ostali teškaši iz vrha "heavyweighta" do sada baš i nisu iskazivali osobite ambicije za borbom s 31-godišnjim Kongoancem, a da je Hunter sada potvrdio kako bi "apsolutno" ponovno ušao u ring s njim, čini se da bismo u skoroj budućnosti doista mogli gledati njihov revanš.

Linker
17. rujan 2024 12:55