K1 i Boks

Nakon Whyteovog doping skandala, postoji mogućnost odgode čitave priredbe? Javio se glavni čovjek DAZN-a s novim informacijama

Anthony Joshua i Dillian Whyte

 PA IMAGES/ALAMY/ALAMY/PROFIMEDIA Pa Images/alamy/alamy/profimedia
Postoji mogućnost da Hrgović bude novi protivnik Joshue

Izvršni direktor DAZN-a, Joe Markowski, otkrio je da još nije donesena nikakva odluka o tome hoće li se održati Matchroom show zakazan za O2 Arenu 12. kolovoza.

Cijela priredba jučer je bila dovedena u veliku opasnost nakon što su se pojavile vijesti da je Dillian Whyte dao nepovoljan nalaz na VADA testu te je otpao njegov revanš s Anthonyjem Joshuom. Iz Joshuinog tabora znamo da postoji želja za zamjenskim protivnikom te iako se spominju neka imena, među njima i ono Filipa Hrgovića, još ne znamo što će točno biti.

Markowski je u intervjuu za IFL TV otkrio da se sve brzo odvilo te da još uvijek nije donesena nikakva čvrsta odluka, ali sve će se znati početkom tjedna borbe.

"Žao mi je Eddieja (Hearna), a pogotovo Joshue, ali ispravna je odluka otkazati borbu. Trenutno smo u razgovorima s Matchroomom i vidjet ćemo kako će se stvari odviti, bit ćemo pametniji početkom tjedna. Sve se jako brzo odvilo (u 24 sata) te moramo puno toga proći. Najviše toga ovisi o protivniku, novom datumu.. Ako će se i održati ovaj vikend, moramo pričekati da vidimo što i kako", rekao je.

Osim Hrgovića i njegovog protivnika Demseyja McKeana, na priredbi se nalaze Derek Chisora i Gerald Washington, a ponudio se i Joseph Parker, što znači da "AJ" ima moguće protivnike na obzoru, ali kao što je već spomenuto, Eddie Hearn morat će jako brzo reagirati želi li da se sve odvije po planu.

Linker
02. svibanj 2024 10:38