K1 i Boks

Napeto na prvom sučeljavanju Jakea Paula i Tommyja Furyja: ‘Tysone, prebit ću ti brata!‘

Jake Paul, Tommy Fury  

 Zac Goodwin/PA Images/Profimedia
Sjajna uvertira u već dugo iščekivati dvoboj

Sinoć su prije glavne borbe večeri u OVO Arena Wembley stadionu na eventu kojeg su predvodili Artur Beterbiev i Anthony Yarde svoje prvo sučeljavanje odradili Jake Paul i Tommy Fury. Dok je Paul na sebi imao bijelu majicu, Tommy je došao bez majice kao da je upravo i on odradio meč. Napetosti nije falilo, a izmijenili su i nekoliko komičnih uvreda.

"Ovo se već predugo odgađa. Nakon ovoga on neće više nikada boksati. Ja nemam 50, niti 40 godina, i nisam MMA borac. Ja se ovime bavim čitav život, i kunem se Bogom, završit ću ti karijeru 26. veljače (2.mjesec)." - započeo je s prijetnjama Tommy.

Paul mu nije ostao dužan, a njegove protivnike usporedio je s taksistima.

"On se bori s taksistima, nema jaku bradu, od je smiješan. Tvoja karijera će biti završena 26. veljače, i mislim da to i znaš. Slomit ćeš se pod pritiskom. Nisi ti stvoren za velike trenutke, ti si lažnjak. Ne možeš nokautirati niti vozače taksija."

Tommy Fury smatra kako je pobjeđivao teže protivnike od Jakeovih još dok je imao 14 godina.

"Jače protivnike od tvojih sam pobjeđivao još u amaterskim danima s 14 godina. Školovat ću te, ja nisam MMA borac. S 14 godina sam tukao jače ljude nego ti kada su mi okretali Disney programe. Nemoj se praviti da si nešto što nisi." - nastavio je Fury.

Jake mu niti ovdje nije ostao dužan, a na kraju se obratio i njegovom bratu Tysonu.

"Tebe će nokautirati Disneyeva zvijezda. I to će biti tvoj kraj. Vidjet ćeš ti što je pravi profesionalni boksač. Svi me kritiziraju da se moram boriti s pravim boksačem, e pa sad ćemo vidjeti. Tommy ima jako puno toga za izgubiti, njegova obitelj će ga se odreći kada ga nokautiram. Tysone, jako mi je žao, ali prebit ću ti brata!"

Linker
23. travanj 2024 06:43