K1 i Boks

Ne prestaju reakcije nakon sjajne pobjede Filipa Hrgovića: ‘Vrhunski odrađeno! Ovoliko me mama nije grlila kao McKean njega!‘

Filip Hrgovic celebrates victory against Demsey McKean in action in the International Heavyweight contest at the O2 Arena, London. Picture date: Saturday August 12, 2023.,Image: 796555410, License: Rights-managed, Restrictions: Use subject to restrictions. Editorial use only, no commercial use without prior consent from rights holder., Model Release: no, Credit line: Nick Potts/PA Images/Profimedia

 NICK POTTS/PA IMAGES/PROFIMEDIA Nick Potts/pa Images/profimedia
U potpunosti je izdominirao Australca koji je konstantno tražio izlaz iz teške situacije

Filip Hrgović upisao je još jednu pobjedu u svojoj karijeri. Nakon teške borbe u kojoj je bio ometan na razne načine, uspio je nokautirati Demseyja McKeana u posljednjoj, 12. rundi i osigurati mjesto prvog izazivača za pojas kojeg drži Oleksandr Usyk.

U potpunosti je izdominirao Australca koji je konstantno tražio izlaz iz teške situacije, a neshvatljivo je da sudac nije ništa poduzimao na McKeanove poteze, što su primijetili i gledatelji:

"Ovoliko me mama u životu nije grlila kao McKean njega!", "Ovom sucu treba oduzeti licencu!", bili su neki od komentara na tu situaciju.

Hrgović je pružio uistinu sjajnu izvedbu na koju se ne nije moglo ostati imun, a to prati i reakcije zadovoljnih fanova:

"Nisam se u životu naživcirao gledajući neki meč kao ovaj, prvenstveno zato što se Australac držao klinča i to na konopcima non-stop, ali svaka čast Hrgoviću!"

"Bravo Filipe, svaka čast, vrijeme je za titulu!"

"Pokazao si dostojanstvo tijekom cijelog meča, ponosni smo na tebe!"

"Budući svjetski prvak, pravi si gigant!"

Mnogi su se našalili te McKeana premjestili u drugi sport, van boksa:

"Boksač protiv hrvača, nevjerojatno kako se McKean izvlačio!"

"Ovaj je prešao u hrvanje?"

Ovo su samo neki od komentara ispod objave pobjede "El Animala", a jasno je da je naš boksač zasluženo slavio i da ga razne stvari koje nisu trebale biti ovdje nisu omele, Bravo Filipe!

Linker
27. travanj 2024 23:01