K1 i Boks

Ngannou je bio svjestan da neće pobijediti ukoliko ne nokautira Furyja: ‘Upropastio bih im biznis‘

Francis Ngannou

 PX IMAGES/ALAMY/ALAMY/PROFIMEDIA Px Images/alamy/alamy/profimedia
Francis je već sada učinio veliku stvar ovakvim nastupom, a dionice su mu naglo skočile nakon ove subote

Iako se nije radilo o borbi za titulu, borba između Tysona Furyja i Francisa Ngannoua je svakako privukla veliku publiku. Premda je Fury tijesno slavio odlukom sudaca, gotovo nitko to ne smatra pobjedom jer se očekivalo da će deklasirati Ngannoua, međutim, to se nije dogodilo.

Kako god, Francis je znao da mora završiti Furyja ukoliko želi pobijediti, a jučer je i sam rekao kako je znao da neće izaći kao pobjednik ukoliko dopusti da borba ode do sudačkih kartica, što se i pokazalo točnim:

‘‘Da je bio iskren, rekao bi da sam ja pobijedio tu borbu. Pobijedio sam. Nema uopće dvojbe. Ali znate što, ja sam znao. Znao sam da ga neću pobijediti ukoliko ode do sudačke odluke. Ne zato što sam bio lošiji, nego zato što sam novi tip u kući. Ja sam došao od nikud i sada im mogu upropastiti biznis. Znam da je taj biznis jako strukturiran i trebate jako puno tog aučiniti da ga uništite‘‘, rekao je Ngannou za ESPN.

‘‘Nisam ni očekivao da ću pobijediti odlukom. Ali, tako je kako je. Ja radim svoj posao, znam da sam učinio sve što sam mogao. Dao sam sve od sebe. Možda idući puta učinim još i više da više i uvjerim ljude‘‘, dodao je Francis.

Francis je već sada učinio veliku stvar ovakvim nastupom, a dionice su mu naglo skočile nakon ove subote. Cijeli teškaški vrh je sada zainteresiran za ovaj meč, iako za njega najvjerojatnije slijedi MMA i debi za PFL.

Linker
30. travanj 2024 16:42