K1 i Boks

Ngannou ovog puta ne radi s Mikeom Tysonom: ‘Sad ga nismo doveli u kamp jer mi je trener ovdje‘

Mike Tyson i Francis Ngannou

 IAN MAULE/AFP/PROFIMEDIA Ian Maule/afp/profimedia
Govorio je o tome koliko mu je puta ‘Iron Mike‘ došao u kamp za Furyja

Mike Tyson bio je u kampu uz Francisa Ngannoua za njegov boksački meč u listopadu, a sada je otkriveno hoće li biti prisutan u drugom kampu bivšeg UFC prvaka uoči njegove borbe s Anthonyjem Joshuom.

Ngannou je pokazao sjajnu izvedbu kada se borio u ringu prošlog listopada. Nakon karijere koja ga je dovela do samog vrha MMA-a, učinio je da prelazak na boks izgleda lako u borbi protiv WBC prvaka u teškoj kategoriji Tysona Furyja. Dio njegovog uspjeha bez sumnje je djelomično rezultat toga što je u svom kampu imao legendarnog bivšeg prvaka u teškoj kategoriji Mikea Tysona koji je dijelio sve vrste znanja i stručnosti.

Sada, u razgovoru za All Out Fighting, upitan je hoće li "Iron Mike" ponovno biti uključen uoči njegove borbe s Anthonyjem Joshuom 8. ožujka, no odgovor je ovog puta bio negativan.

"Da budem iskren, za ovu borbu, budući da je moj vlastiti trener bio ovdje, ovaj put nismo doveli Tysona", kazao je "Predator" za početak, a zatim je govorio u tome koliko mu je puta Tyson došao u kamp za Furyja i koliko je bio uključen.

"Da, višestruko je bio uključen, došao je nekoliko puta. Više je imao savjetodavnu ulogu, došao je više od tri puta gledati naš trening i dati mi neke korisne savjete".

S ili bez Tysona u svom kutu, Ngannou ima još jedan veliki zadatak pred sobom 8. ožujka u vidu bivšeg prvaka kraljevske kategorije, a hoće li ga izostanak jednog od najboljih ikad koštati, saznat ćemo za nešto manje od dva tjedna.

Linker
05. svibanj 2024 04:09