K1 i Boks

(VIDEO) U stilu ‘Street Fightera‘: Pogledajte službeni ‘trailer‘ za borbu između Anthonyja Joshue i Francisa Ngannoua!

Joshua - Ngannou trailer

 Screenshot (youtube, Frank Warren‘s Queensberry Promotions)
Kako se priredba približava, sve se više oko nje podiže prašina, a danas je izašao i službeni ‘‘trailer‘‘ koji je vrlo zanimljiv

Idućega tjedna nas očekuje još jedan veliki boksački meč, a vjerojatno svi već znaju da se radi o okršaju između Anthonyja Joshue i Francisa Ngannoua. Drugi je ovo veliki meč u boksačkoj karijeri Francisa Ngannoua koja je započela krajem prošle godine, i to borbom protiv Tysona Furyja u kojoj je mnoge oduševio.

Odmah nakon tog meča je Ngannouu cijena skočila te su se brojni promotori pomamili za njim i borbom protiv njega. Pobijedio je, dakako, Eddie Hearn i meč protiv Anthonyja Joshue, a idućega petka ćemo svjedočiti ovom teškaškom sudaru u Rijadu.

Vratio je Joshua u posljednja tri nastupa samopouzdanje nakon drugog poraza od Usyka, a u posljednjem nastupu je pokazao kako i dalje posjeduje razorne udarce. Tada je nokautirao Otta Wallina kojemu su mnogi davali dobre šanse, no kada je ušao u ring, Joshua mu je pokazao da nije bez razloga vladao teškom kategorijom.

Unatoč tome što je od Furyja izgubio i to vrlo tijesno, upravo su Ngannoua mnogi slavili nakon tog meča. U jednom trenutku je i Furyja bacio u nokdaun, ali je i pokazao kako posjeduje jako dobre boksačke vještine koje mogu parirati i najboljima. Joshua je njegova velika prilika, a hoće li ju iskoristiti, vidjet ćemo idućega tjedna.

Kako se priredba približava, sve se više oko nje podiže prašina, a danas je izašao i službeni ‘‘trailer‘‘ koji je vrlo zanimljiv. U stilu ‘‘Street Fightera‘‘ je najavljen ovaj veliki meč koji nas očekuje idućega tjedna, a video spomenutog ‘‘trailera‘‘ možete pogledati ovdje:

Linker
13. travanj 2024 01:03