K1 i Boks

Ngannouov menadžer tvrdi da je odluka oko idućeg protivnika 90 posto sigurna: ‘Anthony Joshua je lagan zadatak‘

Francis Ngannou 

 FAYEZ NURELDINE Afp
Francis i njegov tim su sada na ‘‘slatkim mukama‘‘, jer svaka od ovih opcija njima donosi samo najbolje

Možda i najvruće pitanje u borilačkom svijetu trenutno jest sljedeći angažman Francisa Ngannoua. Čelnik PFL-a je priznao da trenutno nemaju adekvatnog protivnika za njega i da nemaju problem s tim da sljedeći meč ponovno bude u profesionalnom boksu, što Francisu zasigurno i odgovara.

Što se MMA-a tiče, Jon Jones je možda jedina smislena opcija u ovom trenutku, no šanse za to su gotovo nikakve. Francisov menadžer, Marquel Martin, rekao je kako je odluka za njegov sljedeći nastup već 90 posto sigurna, a Anthonyja Joshuu smatra ‘‘lakim izazovom‘‘:

‘‘Već smo 90 posto sigurni s kim će se Francis iduće boriti. Postoji nekoliko opcija o kojima razgovaramo već neko vrijeme, a ono što je najsvježije jest borba protiv Anthonyja Joshue. Razgovarali smo i s Wilderom, a tu je, naravno, ponovno i Fury. U ovom trenutku bi Joshua mogao biti odgovarajuća opcija. Eddie Hearn, kojeg jako poštujem, smatra da bi se ova borba mogla organizirati‘‘ rekao je Martin u ‘‘The MMA Houru‘‘.

‘‘Osobno mislim da je to vrlo lagan posao za Francisa. Mislim da Anthony Joshua gotovo sigurno ne želi ovu borbu. Francis je sportaš i natjecatelj, a s druge strane sigurno želi dokazati svijetu da predstava protiv Furyja nije bila slučajna i da ga može ovog puta i nokautirati‘‘, dodao je.

Francis i njegov tim su sada na ‘‘slatkim mukama‘‘, jer svaka od ovih opcija njima donosi samo najbolje. Fanovima je također zanimljivo pratiti tko će biti sljedeći čovjek koji će Francisu ući u ring, a mi također pratimo situaciju.

Linker
11. svibanj 2024 09:29