K1 i Boks

Objavljeno veliko priopćenje o budućnosti Tysona Furyja

 Al Bello/Getty Images/AFP
Tyson Fury vruća je tema ovih dana. Osim što se ponovno pokrenula priča oko dopinškog testiranja iz 2015. godine, raznim se kanalima šire dezinformacije o njegovim idućim boksačkim koracima.

Upravo zbog gore navedenih razloga MTK Global, Top Rank i Queensberry Promotions zaključili su kako je pravi trenutak da zajedničkim snagama sastave priopćenje koje se odnosi na budućnost borca kojeg zastupaju.

Njihova poruka osvanula je u ponedjeljak navečer na naslovnicama brojnih svjetskih medija, a mi vam ju prenosimo u cijelosti:

"Zbog objave brojnih obmanjujućih i lažno prikazanih izjava te članaka koje su drugi napravili, a odnose se na Tysona Furyja, MTK Global, Top Rank i Queensberry Promotions su zajedno složili ovo priopćenje.

Tyson Fury globalno je prepoznat kao najbolji teškaš svijeta i aktualni je linearni, WBC i Ring Magazine prvak. Tyson je ugovorno vezan za treću borbu s bivšim WBC-ovim prvakom Deontayem Wildeom. Svaka izjava o nekakvim pregovorima, razgovorima, lokacijama i drugim borbama se treba zanemariti.

Top Rank, MTK Global i Queensberry Promotions surađuju i nastavit će blisko surađivati kako bi Tysonu Furyju pružili najbolje mogućnosti za poboljšanje njegove karijere i zarade. Ovo će zahtijevati da svaka stranka, kao i on sam, nastave raditi zajedno kao tim koji će istraživati i pregovarati o svim budućim mogućnostima. Dosadašnja suradnja dovela je Tysona do jednog od najunosnijih ugovora u povijesti boksa, od njega napravila globalni fenomen te je on ponovno zauzeo svoju poziciju na vrhu teške kategorije."

Dio ovog priopćenja odnosio se i na priču o Furyjevom potencijalnom nastupu na Bliskom istoku.

"Sve novosti o budućim borbama stizat će isključivo preko službenih kanala. Mi ćemo i dalje boksačkim fanovima donositi najveće i najbolje okršaje koji uključuju 'Kralja Cigana'. Puno se opcija za takve borbe otvorilo na Bliskom istoku. Svi sastanci na tu temu održat će se u Dubaiju i na njima će prisustvovati svi potrebni sudionici", stajalo je u priopćenju.

Linker
04. svibanj 2024 04:34