K1 i Boks

Oleksandr Usyk ima jedan dosta neugodan savjet za Jakea Paula

Oleksandr Usyk

 PA Images/Alamy/Alamy/Profimedia
Usyk je sudjelovao u igri asocijacije riječi i morao je brzo reagirati na ponuđene pojmove

Jake Paul se proslavio u svijetu boksa tako što je pobjeđivao starije zvijezde borilačkih sportova, a ovog ljeta namjerava nastaviti tu praksu protiv Mikea Tysona.

Dvojac će se sastati 20. srpnja na AT&T stadionu u Arlingtonu, u Teksasu, u profesionalnoj teškoj kategoriji, pod ingerencijom Teksaškog odjela za licenciranje i regulaciju.

Borba između Paula i Tysona održat će se kroz osam rundi po dvije minute, pri čemu će svaki borac koristiti rukavice od 14 unci, ali bez zaštitne kacige. Dozvoljeni su nokauti, a rezultat će se upisati u njihove profesionalne omjere.

Oleksandr Usyk također ima važnu borbu pred sobom. Ukrajinski borac boksa s Tysonom Furyjem 18. svibnja u borbi za neosporni naslov prvaka teške kategorije, za sva četiri pojasa.

Tijekom promocije s DAZN-om prije spektakularne borbe, Usyk je sudjelovao u igri asocijacije riječi i iznio svoje mišljenje o Paulu.

"Prekini s boksom", rekao je kada se spomenulo ime YouTubera koji je postao boksač.

Također, bio je podjednako oštar i prema KSI-ju, kojeg je nazvao "blogerom".

Igru asocijacije riječi u kojoj je sudjelovao Usyk možete pogledati OVDJE.

Postavljaju se ozbiljna pitanja o Tysonovom zdravlju dok se priprema za povratak u ring protiv 31 godinu mlađeg suparnika. Tyson će uskoro proslaviti 58. rođendan dok je Paul u svojim fizičkim najboljim godinama sa 27 godina.

Ipak, Usyk se odbija pridružiti kritičarima i iznenadio je svojim stavom o borbi između Paula i Tysona.

Prošlog mjeseca u intervjuu za Seconds Out je izjavio: "Slušajte, slušajte, Tyson je veliki, poznati čovjek koji je poznat širom svijeta.‘‘

"Da, Jake Paul je mladić koji pobjeđuje u boksu i koji želi pomoći mladim ljudima, ali to je velika predstava.‘‘

"Ako ljudi žele vidjeti predstavu, u redu, dajmo im to. Po meni, mislim da je to u redu.‘‘

Linker
15. svibanj 2024 06:41