K1 i Boks

(VIDEO) ‘Sada sam više nego uzbuđen‘: Pogledajte fantastičan DAZN-ov dokumentarac kojim najavljuju borbu Furyja i Usyka

Tyson Fury

 Philip Sharkey/TGS Photo/Shutterstock Editorial/Profimedia
Deset dana dijeli nas od jednog od najvećih boksačkih mečeva u ovom stoljeću

Drugi mjesec ove kalendarske godine trebao nam je ponuditi spektakularni boksački okršaj između Tysona Furyja i Oleksandra Usyka. Nažalost, Tyson Fury zadobio je veliku posjekotinu tijekom sparinga s našim Agronom Smakićijem i morao je otkazati meč.

Iako se takve stvari događaju na sparinzima, Smakići je u očima mnogih boksačkih fanova imao svojevrstan negativni status. Naravno, Agron nije napravio ništa loše, samo je odrađivao posao zbog kojeg je doveden u trening kamp Tysona Furyja, a sparinzi uvijek donose opasnost od ozljeda.

Morali su fanovi prihvatiti kako će meč Usyka i Furyja biti odgođen i pomaknut na novi datum, a Saudijci su odredili 18. svibnja (peti mjesec) kao datum kada ćemo dobiti apsolutnog svjetskog prvaka u teškoj kategoriji.

Deset dana udaljeni smo od spektakla, točnije od eventa pod nazivom ‘‘The Ring of Fire‘‘. Dobra je vijest da su oba boksača i dalje zdrava te nema naznaka da će doći do otkazivanja meča. Obojica privode pripreme kraju i rizik od ozljeda sve je manji.

Jasno da fanovi sve uzimaju s dozom rezerve nakon prošlog otkazivanja meča i ne mogu se potpunosti početi ‘‘nabrijavati‘‘, odnosno, teško je podizati razinu uzbuđenja sve dok Fury i Usyk ne odrade barem službeno vaganje. No, jučer objavljeni DAZN-ov službeni ‘‘dokumentarac‘‘ sigurno će podići vaše uzbuđenje po pitanju ovog meča.

Gotovo punih 29 minuta traje ovaj DAZN-ov videouradak kojim su fantastično najavili povijesni okršaj između Furyja i Usyka. Isječci s treninga obojice boksača, njihovi najavni govori, analize poznatih boksačkih lica, sve to dio je ovog odličnog dokumentarca koji jednostavno morate pogledati ususret borbi između Usyka i Furyja.

‘‘Sada sam više nego uzbuđen.‘‘, jedan je od komentara na YouTubeu koji je prikupio ponajviše lajkova, a to vam je dobar dokaz kakvo vas raspoloženje čeka nakon što pogledate spomenuti dokumentarac.

Nećemo previše duljiti. Video se nalazi ispod teksta, a vama preostaje uživati!

Linker
11. svibanj 2024 07:26