K1 i Boks

Oleksandr Usyk narugao se Tysonu Furyju: ‘Plešem i pjevam u njegovoj glavi, lik je pravi idiot!‘

Oleksandr Usyk

 DANIEL LEAL Afp
Fury ga ranije nazvao ‘malom kobasicom‘ tvrdeći da je ružan

Tyson Fury i Oleksandr Usyk dva su čovjeka čiji meč čekamo više nego išta. Ovih dana napokon je službeno potvrđen datum njihovog okršaja, a gledat ćemo taj meč 17. veljače.

Sukladno svemu tome, održana je press konferencija gdje su se ova dva boksača sučelila prvi put otkako je sve potvrđeno, a nisu propustili bacati "vatrene" strjelice jedan prema drugom. Poznato je da se međusobno prozivaju otkako su krenuli u pregovore za meč još prije ove godine, a sada nastavljaju u istom, ako ne i u jačem tonu.

Prvo je "Kralj Cigana" Usyka nazvao "malom kobasicom" i tvrdio da je ružan. Nije prvi put da je uputio ove riječi prema njemu, a Usyk se samo nasmijao na sve to i u kratkom razgovoru za Sky Sports pokazao da ga ovo uopće ne dira, čak da i misli suprotno te je iskoristio priliku narugati se Furyju.

"Već sam mu ušao u glavu... Plešem i pjevam u njegovoj glavi, lik je pravi idiot! Ne znam kako misli da će me uzdrmati s ovim, budala", kazao je.

Podsjećamo, prvi datum koji se spominjao u vezi njihovog okršaja bio je 23. prosinac, ali neće se tucati na Tucnjak. Razlog tomu jest šteta koju je Fury primio u meč s Francisom Ngannouom prije tri tjedna i ne bi se mogao spremiti za taj datum. Sada ima oko tri mjeseca da bude u potpunosti spreman za ovaj okršaj, a znajući što je ulog, ne bi si smio priuštiti još jednu lošu izvedbu kao protiv gorostasnog kamerunskog nokautera.

Linker
15. svibanj 2024 07:41