K1 i Boks

‘On ima veliki ego koji treba slomiti. Ovaj put bih ga još lakše nokautirao nego u prvoj borbi‘

Michael Hunter

 Screenshot/YouTube (Boxing Social)
Michael Hunter uvjeren je kako bi ponovno pobijedio Bakolea ako dođe do njihovog eventualnog revanša

Martin Bakole (21-1, 16 nokauta) pretprošlog je vikenda dokazao zašto ga se smatra jednim od najizbjegavanijim teškaša na svijetu nokautiravši Jareda Andersona i posljedično ugasivši veliki "hype" koji se u posljednje vrijeme stvarao oko 26-godišnjeg Amerikanca. Kongoanski nokauter, međutim, nije gubio vrijeme i odmah po završetku borbe prozvao je čovjeka koji mu je nanio jedini poraz u profesionalnoj karijeri - Michaela Huntera (23-1, 16 nokauta). "The Bounty" je ušao u ring i bez razmišljanja prihvatio izazov, a sada se ponovno očitovao o tome.

"Mislim da će me pokušati zaobići. Rekao je to što je rekao u ringu, ali nedugo poslije toga sam čuo da u intervjuima govori da sam se ja odbio boriti s njim, što nije istina. Prvi sam se put pristao s njim boriti na ‘short notice‘, otišao sam na njegov teren i pod njegovu promociju, pa zašto bih se sada odbio boriti s njim? Bilo mi mi još slađe pobijediti ga sada", rekao je 36-godišnji Amerikanac u razgovoru za Boxing Social pa se osvrnuo na činjenicu da je Bakole danas teži nego što je bio u njihovom prvom meču:

"Smatram da bih ga sada nokautirao još lakše nego u prvom meču. Puno je veći, puno se manje kreće, manje sam vidio od njega protiv Andersona nego što je pokazao protiv mene kad smo se borili. Mislim da bi borba s njim za mene u ovom trenutku bila još lakša nego tada kada je bio aktivniji i pokretljiviji. On ima veliki ego koji treba slomiti, a kad to napraviš onda je lakše boriti se s njim".

Podsjetimo, Bakole i Hunter prvi su se put borili sredinom listopada 2018. godine, a američki teškaš tada je slavio tehničkim nokautom u desetoj rundi.

Linker
12. rujan 2024 04:05