K1 i Boks

Oscar De La Hoya: 'I danas bih McGregora nokautirao u drugoj rundi'

Oscar De La Hoya
 Instagram
Jedan od najuspješnijih boksača novijeg doba, Oscar De La Hoya, smatra kako bi i danas bio sposoban Conora MGregora u boks meču završiti unutar dvije runde.

De La Hoya je do te teme došao gostujući u Podcastu CBS Sportsa. Kako je nedavno bila godišnjica njegovog velikog meča protiv Floyda Mayweathera, tako su se okrenuli meču koji je Floyd odradio protiv McGregora. Uslijed tog razgovora, 47-godišnji De La Hoya je upitan bi li se uspio pripremiti za meč na deset rundi protiv Conora McGregora, ako bi dobio tri mjeseca za to.

"Dvije runde, toliko bi mi trebalo. Morate znati jednu stvar o meni. Ja sam uvijek bio boksač koji ide do kraja od prve sekunde, koji traži završetak. Conor McGregor je čovjek kojeg jako respektiram i volim njegove nastupe u Octagonu. Gledam svaku njegovu borbu. Ali boksački ring je jedna potpuno druga priča", rekao je "Golden Boy".

U meču protiv Mayweathera, McGregor je jako dobro započeo, da bi kasnije sve više padao, do desete runde kad je došlo do prekida uslijed Floydove velike dominacije.

McGregor inače i dalje nije zatvorio vrata povratku boksu ako je neka dobra ponuda u pitanju. A samo ime Oscara De La Hoya znači jako puno pa ne treba čuditi kako je na ovu izjavu odlučio reagirati.

"Prihvaćam izazov Oscara De La Hoye", napisao je na Twitteru Conor, kojem je trenutno u prvom planu povratak u Octagon. On će uvelike ovisiti o onome što će se unutar idućih tjedan dana dogoditi u Jacksonvilleu, gdje se danas treba održati prva od tri uzastopne UFC priredbe.

Linker
25. travanj 2024 01:04