K1 i Boks

Paige VanZant ostala bez nastupa u Londonu: ‘Prošla sam trening kamp, a oni su mi otkazali meč‘

Paige VanZant s majkom (desno)

 Instagram (paige Vanzant)
Bivša UFC-ova borkinja trebala je upisati novi nastup u boksu bez rukavica

Bračni par Vanderford ne proživljava blistave dane u svojim karijerama. Austin Vanderford proteklog vikenda nokautiran je u prvoj rundi na Bellator 284 eventu i to mu je drugi poraz zaredom.

Zanimljivo je kako su Vanderforda i Mosuasi i Jeffery porazili za točno minutu i 25 sekundi borbe. Njegova supruga Paige VanZant u još je goroj situaciji. Posljednju pobjedu upisala je još prije pandemije koronavirusa, točnije početkom 2019. godine. PVZ je tada još bila u UFC-u i pobijedila je Rachael Ostovich ‘‘submissionom‘‘ u drugoj rundi.

Nakon toga uslijedio je poraz od Amande Ribas, zatim odlazak iz UFC-a te potpis ugovora s BKFC-om, najpoznatijom organizacijom kad je u pitanju boks bez rukavica. VanZant je odradila dva nastupa u ‘‘Bare knuckle‘‘ boksu, ali upisala je dva poraza jednoglasnom odlukom.

Trebala je Paige nastupiti ovog vikenda, točnije u subotu, na BKFC 27 eventu u Londonu. Charisa Sigala trebala je biti njena protivnica, ali do tog meča ipak neće doći. Meč je iz nepoznatih razloga otkazan, a Paige je burno reagirala na takvu odluku organizatora.

‘‘Ovo je izvan moje kontrole!!! Prošla sam cijeli trening kamp i skidanje kilograma, a oni su mi otkazali meč tjedan dana uoči. Ja nisam otkazala ovaj nastup!!! Maknuta sam iz tog meča! Bijesna sam i slomljena srca! Naporno sam radila samo da bi mi otkazali meč tjedan dana uoči održavanja.‘‘, napisala je Paige na svom Twitter profilu.

PVZ će tako morati pričekati na prvi nastup u 2022. godini, ali zbilja je neprofesionalno od strane BKFC-a, ako su joj tek tako otkazali meč i to unutar ‘‘fight weeka‘‘. No tko zna što se zapravo dogodilo. Više informacija trebalo bi biti poznato u narednom periodu.

Linker
15. travanj 2024 13:09