K1 i Boks

Plazibat oštro o Hrgoviću: ‘Volio bih vidjeti sliku te ozljede, on djeluje arogantno i umišljeno‘

Hrgović i Plazibat

 ZELJKO PUHOVSKI CROPIX/IG AP
Najbolji hrvatski kickboksač je uz svoje medijske obaveze oko Gloryjevog povratka u Zagreb usput spomenuo i najboljeg hrvatskog boksača

Većina hrvatskih mainstream medija je prenijela vijest o povratku najbolje svjetske kickboks promocije Gloryja u Zagreb, a isto to označava i povratak našeg kickboksača Antonija Plazibata u ring. Naime, nezgodna ozljeda ruke Plazibata u meču za privremeni naslov prvaka protiv Tariqa Osara distancirala je na neko vrijeme od borbi no sada je spreman vratiti se pobjedničkim stazama.

Ususret tome Plazibat je kako prenosi gol.hr gostovao u In Magazinu, a kolegica Sanja Jurković ga je pitala za stručno mišljenje u vezi zadnjeg meča Filipa Hrgovića na samom početku ovog mjeseca. Podsjećamo, proslavljeni hrvatski boksač je poražen u Rijadu od strane Daniela Duboisa za status privremenog IBF-ovog prvaka.

"Vidio sam da je rekao da mu je pukla arkada dva tjedna prije meča. Da vam budem iskren, dok ne postavi slike toga, ja u to ne vjerujem. Djeluje malo arogantno i umišljeno, kao da na druge borce gleda s visoka. Nije to mišljenje samo mene nego manje-više svih boraca na Balkanu".

Plazibat je kratkom konotacijom objasnio da diferencira pojmove Hrgovićevog karaktera u odnosu na njegovu boksačku kvalitetu: "Nije on da nije kvalitetan, svi znamo koliko je dobar, sve je osvajao i pobjeđivao. Ne govorim to zbog kvalitete nego nisam toliki fan njega kao osobe".

Linker
24. lipanj 2024 15:55