K1 i Boks

Poznate su cijene ulaznica za Gloryjev spektakl u Zagrebu: Za samo 19 eura možete gledati Plazibata, Brestovca, Kedveša...

Antonio Plazibat

 Orange Pics BV/Alamy/Alamy/Profimedia
Najbolji hrvatski kickboksači trebali bi nastupiti pred prepunom Arenom Zagreb

Nešto manje od dva mjeseca udaljeni smo od Glory 95 eventa koji će se 21. rujna (deveti mjesec) održati u Areni Zagreb. Vodeća svjetska kickboksačka organizacija po drugi puta dolazi u hrvatsku metropolu, a sudeći prema dosad potvrđenim mečevima, čeka nas uistinu velik event.

Antonio Plazibat i Levi Rigters predvodit će priredbu okršajem koji će vjerojatno odrediti sljedećeg izazivača za pojas u teškoj kategoriji. Rigters je prvi u poretku izazivača, Plazibat je treći i teško je Glory mogao ponuditi bolje uparivanje u teškoj kategoriji.

Plazibat kao trenutno najbolji hrvatski kickboksač vraća se u ring nakon dugog izbivanja zbog teške ozljede. Podsjećamo, Plaza je u šestom mjesecu prošle godine poražen od strane Tariqa Osara, ali teža od samog poraza bila je ozljeda lijeve ruke. Plazibat je pretrpio težak prijelom i više od godinu dana nije nastupio u Gloryjevom ringu. Nadamo se da je ozljeda u potpunosti zaliječena i da će Plazibat pokazati svoje najbolje izdanje pred domaćim navijačima.

Veliku pažnju plijenit će i nastup Mladena Brestovca. Ponajbolji kickboksač kojeg je dala naša država odradit će oproštajni meč na Glory 95 eventu. Teškaš ubojitog ‘‘high kicka‘‘ nije se borio od 2018. godine, ali Glory mu je ponudio priliku za oproštaj pred domaćom publikom i Brestovac je to objeručke prihvatio. Iskusni Vladimir Tok bit će njegov protivnik.

Andrej Kedveš treći je hrvatski predstavnik na programu ovog eventa. Đakovčanin se prošle godine okitio titulom svjetskog prvaka na SP-u održanom u Portugalu, a prošlu godinu pamtit će i po debiju pod okriljem Gloryja. Andrej je tada porazio Mareka Pelcisa, a u Zagrebu će rukavice ukrstiti s Francuzom Guerricom Billetom. Kedveš uvijek pruža jako atraktivne mečeve u visokom tempu i jedan je od glavnih kandidata za ‘‘ukrasti show‘‘.

Srpski teškaš Nikola Filipović borit će se protiv nama vrlo poznatog Nordinea Mahieddinea. Alžirac je već nekoliko godina istaknuti Gloryjev teškaš, a pamtimo ga po dvama mečevima s našim Plazibatom. Obojica su upisali po jednu pobjedu u međusobnim okršajima.

Nigerijac Tariq Osaro snage će odmjeriti s Estoncem Ukuom Jurjendalom, dok velteraša Hamichu čeka meč protiv Francuza Cedrica Doa. Gloryjevi eventi rijetko sadrže manje od devet mečeva, a brojka je često dvoznamenkasta. Dakle, sigurno će zagrebački spektakl dobiti još nekoliko mečeva na ‘‘fight cardu‘‘, a vjerujemo kako će te informacije uskoro biti dostupne javnosti.

Interes za ovom priredbom trebao bi biti velik i stoga osigurajte svoju ulaznicu na vrijeme. Dobra je vijest kako su na stranicama eventima ulaznice puštene u prodaju i poznate su cijene svih ulaznica.

Najjeftinija ulaznica (Tribina gore 3) dostupna je za samo 19 eura. Ako ipak želite nešto bolji pogled na ring, morat ćete malo dublje posegnuti u džep. ‘‘Tribina dolje‘‘ vjerojatno će biti jedan od najpoželjnijih sektora, a cijena ulaznice za taj dio dvorane iznosi 45 eura.

Najskuplja ulaznica je ona koja vas vodi u prvi red, odmah do ringa. Ako želite takvo iskustvo, morate biti spremni izdvojiti 300 eura.

Klikom na LINK možete pristupiti eventimovoj web stranici i kupnji ulaznica za Glory 95.

Linker
28. kolovoz 2024 13:01