K1 i Boks

Pristupačno samo imućnima: Saznajte cijenu ulaznica za ponajbolji boksački meč u 2023. godini

Errol Spence i Terence Crawford - službeni poster

 Instagram (terence Crawford)
Dvojica ponajboljih boksača na svijetu trebala bi generirati veliku zaradu svojim međusobnim obračunom

Veliku radost među boksačkim fanovima izazvala je službena potvrda meča između Errola Spencea Jr.-a i Terencea Crawforda. Dvojica neporaženih velteraša odmjerit će snage 29. srpnja (sedmi mjesec), a radi se o boksačkom meču između dvojice po mnogima trenutno najboljih boksača na svijetu.

Terence Crawford vlasnik je WBO svjetske titule u velter kategoriji, a ostala tri pojasa drži Spence. Pobjednik meča postat će apsolutnim prvakom velter kategorije, a nema sumnje da ćemo gledati jedan fantastičan meč na najvišoj mogućoj razini.

Nekoliko tisuća sretnika imat će priliku gledati meč uživo u T-Mobile Areni u Las Vegasu. Međutim, čini se da će dobar dio njih morati duboko posegnuti u džep za taj užitak. Jučer je dio ulaznica puštene u pretprodaju, a cijene su ‘‘paprene‘‘.

Cijena ulaznica u pretprodaji kretala se od 1505 američkih dolara pa sve do 8500 američkih dolara. Bitno je ipak istaknuti kako su u pretprodaji puštene uglavnom ulaznice za ona najbolja mjesta uz ring, odnosno na parteru i nižim sektorima dvorane.

Ulaznice za sjedeća mjesta na tribinama bit će danas puštene u prodaju, a od 19:00h bit će poznate cijene za sve sektore na tribinama T-Mobile Arene. Naravno da će cijene tih ulaznica biti niže od ovih koje su jučer puštene u pretprodaju, ali tek ćemo saznati hoće li cijene nešto lošijih mjesta biti osjetno jeftinije ili će ipak raditi o maloj razlici i luksuzu za imućnije.

Naravno da jedan ovakav meč dobrano košta i da organizatori žele u potpunosti iskoristiti potencijal za veliku zaradu. Svi ostali borbu će pogledati putem TV prijenosa, a cijena PPV-a zasad nije poznata.

Linker
17. travanj 2024 05:39