K1 i Boks

Prvo borba s Habazin pa onda s Nunes? Menadžer Claresse Shields otkrio velike planove...

 Screenshot (YouTube)
Još ranije najavljivani prelazak Claresse Shields u MMA i dalje je jedna od vrućih tema u borilačkim krugovima, a da je ta ideja itekako živa potvrdio je i njen menadžer Dmitriy Salita.

Salita je u razgovoru s TMZ-om otkrio da bi se borba između boksačke zvijezde i dvostruke UFC-ove prvakinje Amande Nunes mogla dogoditi sljedeće godine.

"Mislim da će do toga doći negdje u idućih šest do 12 mjeseci. Mislim i da obje dame moraju objeručke prihvatiti tu priliku i porazgovarati o svemu. Treba postojati pravi plan kako bi se to realiziralo i od toga napravio najveći mogući događaj", najavio je Salita pa dodao:

"Claressa želi biti zvijezda u dva sporta. Strateški se skrbimo o njenoj karijeri, fanovima i brendu. Ona nosi ženski boks na svojim ramenima."

Menadžer dvostruke olimpijske pobjednice i svjetske boksačke prvakinje usput se i pohvalio kako Shields sve bolje zarađuje za svoje nastupe otkako je s njim prije nešto više od dvije godine potpisala ugovor. Salita je u istom razgovoru otkrio i da za borbu s Nunes očekuje zaradu od minimalno milijun dolara za svoju borkinju.

"Ona od prve borbe otkako smo dogovorili suradnju zarađuje dobar novac. Smatram da bi za ovakav meč, barem što se tiče Claresse, zarada morala biti sedmeroznamenkasta", zaključio je menadžer neporažene Amerikanke (9-0).

Inače, ova priča aktualizirala se nedugo nakon što je potvrđen novi datum (10.01.) borbe u kojoj će se za titulu u supervelter kategoriji Shields boriti s najboljom hrvatskom boksačicom Ivanom Habazin.

Linker
06. svibanj 2024 15:38