K1 i Boks

Publika se vraća na boksačke priredbe u Britaniji već za meč Joshue i Puleva

Joshua vs. Pulev
 screenshot/Youtube
Oko tisuću fanova imat će priliku prisustvovati meču Anthonyja Joshue i Kubrata Puleva u Londonu

Sjajna vijest za sve fanove dolazi iz Matchroom Boxinga. Naime, nakon završetka trenutnog britanskog "lockdowna", polako će se krenuti u vraćanje publike na sportske priredbe. Nakon što je otkriveno na koji će način to biti odrađeno u nogometu, prije svega u Premier ligi, sad znamo i na koji način će publika moći pratiti boksačke mečeve. I to već od prosinca.

Naime, Anthonyja Joshuu i Kubrata Puleva u O2 Areni gledat će oko tisuću ljudi, uz epidemiološke mjere koje zahtijevaju fizičku udaljenost i zabranu navijanja, koju su dobili i nogometni navijači. Čak postoji opcija da se meč premjesti u Wembley Arenu, a ulaznice bi uskoro, nakon što bude poznat točan broj ljudi koji meču može prisustvovati, trebale biti puštene u prodaju.

Čak postoji velika vjerojatnost da ovo ne bude prva priredba s publikom, nego da će tu čast dobiti promotor Frank Warren, koji u Royal Albert Hallu 5. prosinca organizira priredbu kojom će proslaviti 40 godina u boksu. Program koji će predvoditi Anthony Yarde i Lyndon Arthur trebalo bi pratiti također oko tisuću ljudi, no te ulaznice je Warren najavio podijeliti.

Ovo je svakako dobar znak da se neke stvari vraćaju u normalu. Eddie Hearn je izrazio nadu da bi se meč Joshue i Tysona Furyja, kojeg planiraju odraditi već u proljeće, mogao održati na rasprodanom Wembley Stadionu.

Linker
25. travanj 2024 22:46