K1 i Boks

Pušteni su prvi koeficijenti za potencijalni meč Bispinga i Jakea Paula: ‘YouTuber‘ je osjetni favorit

Jake Paul

 Adam Davy/PA Images/Profimedia
Trenutno ova borba nije ugovorena, ali obje strane pokazuju interes

Četiri mjeseca prošla su od posljednjeg nastupa Jakea Paula i pobjede nad Tyronom Woodleyjem. YouTuber je uzeo pauzu od nastupa jedno vrijeme i posvetio se promoviranju. Kako se bliži meč između Katie Taylor i Amande Serrano (30.04.) u kojem Paul sudjeluje kao jedan od promotora, tako se bliži i vrijeme da se okrene svojim novim nastupima.

Michael Bisping u posljednje je vrijeme glavna meta Jakea Paula. YouTuber se danima u nizu proziva s Bispingom, a umirovljena engleska legenda također pokazuje interes za ovom borbom.

''Želim li se boriti s Jakeom Paulom? Slušajte, ovako stoje stvari. Imao sam odličnu karijeru i vrlo sam sretan onime što sam postigao. Sretno sam umirovljen, jako, jako sretno. Ali nedostaje mi uzbuđenje natjecanja. Ne vidim Jakea Paula kao prijetnju. Umirovio sam se jer vidim na samo jedno oko i nisam htio ugroziti zdravo oko. U boksu, s velikim rukavicama, ne vidim Jakea Paula kao prijetnju. Prebijanje Jakea Paula bilo bi zabavno'', rekao je ''Count'' na svom YouTube kanalu.

S obzirom da obojica pokazuju interes, došlo je vrijeme da kladionice otvore ponudu. Tako je kladionica Bodog pustila prve koeficijente za ovaj meč. Jake Paul osjetni je favorit u ovom meču.

Koeficijent na njegovu pobjedu iznosi 1.45, a na pobjedu Bispinga, koeficijent je 2.55. 25-godišnji Paul trenutno je na omjeru od pet pobjeda i nula poraza. Nokautiravši borce poput Woodleyja i Askrena, koji su ipak mlađi od 43-godišnjeg Bispinga, Paul si je priskrbio ulogu favorita u potencijalnoj borbi protiv Bispinga. Ipak, Michael za razliku od navedene dvojice nije primarno hrvač, a i fizički je osjetno veći od Askrena i Woodleyja.

Glavno pitanje je ipak hoće li uopće doći do održavanja ovog meča.

Linker
18. travanj 2024 21:06