K1 i Boks

Rico Verhoeven nije impresioniran Plazibatovim posljednjim nastupom, hrvatski borac ekspresno uzvratio

Rico Verhoeven i Antonio Plazibat

 Screenshot (youtube, Vechtersbazen); Instagram (antonio Plazibat)
Najbolji kickboksač svijeta osvrnuo se na prozivku našeg teškaša

Rivalstvo Rica Verhoevena i Antonija Plazibata sve više raste. Hrvatski borac već neko vrijeme prvi je na ljestvici izazivača unutar Gloryjeve teške kategorije, ali nikako da dođe do ugovaranja meča s prvakom. Plazibat je proteklog mjeseca porazio Tarika Khbabeza, a taj meč prihvatio je iako nije imao apsolutno ništa za dobiti, dok je mogao izgubiti puno toga.

Prozvao je Plazibat Verhoevena neposredno nakon svoje pobjede, a njegove riječi došle su i do Verhoevena. Nizozemski teškaš i Gloryjev dugogodišnji vladar teške kategorije tvrdi kako nije naročito impresioniran Plazibatom.

''Da, naravno da sam vidjeo prozivku. Rekao sam si: 'Okej, ako želiš prozivati nakon takvog nastupa, onda je to okej za mene.' Ali nisam bio impresioniran, moram priznati. Smatrao sam da će izgubiti ako borba imalo dulje potraje.'', rekao je Verhoeven u intervjuu za VechtersBazen, a Plazibat se nizom ''storyja'' na Instagramu osvrnuo na nove Ricove izjave.

''Rico, gdje si moj najbolji prijatelju. Vidim da nisi impresioniran mojom izvedbom. Zapravo me nije niti briga. Samo jedno pitanje: Zašto se onda ne boriš sa mnom? Zašto se boriš protiv Hesdyja ako nisi impresioniran. U čemu je problem? Jesi li možda uplašen mojih glupih snažnih udaraca? Slušaj, obećavam ti: Kad te nokautiram, nećeš se ustati. Želim reći kako sam jako impresioniran tvojim posljednjim nastupima. Odlično, remek-djela. Svi te prebijaju dok se ne umore ili ozlijede. Remek-djelo, odličan posao i taktika.'', poručio je Plazibat u prvoj seriji ''storyja'', a nedugo poslije dodao je:

''Rico, upravo sam se prisjetio tvog impresivnog nastupa protiv Badra. Način na koji si primio lijevi high kick u glavu, to je bilo impresivno. Kad sam to vidjeo, rekao sam si: 'Gledaj ovaj prekrasni trenutak, kako Rico blokira high kick svojom glavom'. Remek-djelo u rangu Da Vincijevih djela.'', dodao je hrvatski kickboksač.

Zanimljivo je kako Plazibat spominje da će se Verhoeven boriti protiv Hesdyja. Radi se o Hesdyju Gergesu, a Verhoeven je tu informaciju otkrio u svom intervjuu. Gerges i Verhoeven trebali bi se boriti 29. listopada (deseti mjesec), ali ne pod okriljem Gloryja, nego u sklopu ‘HIT IT’ promocije.

Plazibata novi nastup čeka 8. listopada (deseti mjesec), ali nije poznato tko će mu biti protivnik na Glory: Collision 4 priredbi koja će se održati u nizozemskom Arnhemu.

Linker
24. travanj 2024 19:54