K1 i Boks

Rico Verhoeven podijelio veliku vijest, žalost zbog Plazibatove ozljede sada je još veća: ‘Odbrojavanje počinje!‘

Rico Verhoeven

 Hollandse Hoogte/Shutterstock Editorial/Profimedia
Prvak Gloryjeve teške kategorije najavio je svoj sljedeći nastup, ali otkrio je i tko će biti njegov protivnik

Silno smo se radovali povratku Antonija Plazibata u kavez. Trenutno najbolji hrvatski kickboksač trebao je predvoditi Glory 95 event koji će se 21. rujna (deveti mjesec) održati u Zagrebu, ali na veliku žalost, Plazibat je zbog ozljede lakta morao otkazati svoj meč protiv Levija Rigtersa.

Osim činjenice da je spektakl u Zagrebu ostao bez najveće zvijezde, kao i toga da ćemo još neko vrijeme čekati povratak Plazibata u ring, šteta je još veća zbog informacije koja govori da je Plazibat mogao izboriti "title shot" u slučaju pobjede nad Rigtersom.

Iako su mnogi odmah nagađali kako se radi o "title eliminatoru", nikada ne možemo biti sigurni po pitanju sljedećeg izazivača, jer dobro znamo koliko dugo je Plazibat čekao na meč s prvakom Ricom Verhoevenom, da bi na koncu ostao bez prilike za napad na titulu. No, ovaj put je sam Verhoeven potvrdio kako će u Zagrebu saznati ime svog sljedećeg izazivača.

"Označite svoje kalendare! 7. prosinca (12. mjesec) 2024. godine, ulazim u ring kako bih još jedanput branio svoju titulu. Radujem se vidjeti tko će istupiti kao moj protivnik za dva tjedna. Tko god to bude od dvojice mogućih protivnika, morat će pružiti najbolju verziju sebe. Odbrojavanje počinje!", poručio je Verhoeven putem Instagrama.

Dakle, Rico je ovime dao do znanja kako će njegov idući protivnik biti pobjednik meča između Levija Rigtersa i Bahrama Rajabzadeha, jer to je dvojac teškaša koji će predvoditi Glory 95 u Zagrebu. Odmah je Verhoeven otkrio i datum svog sljedećeg nastupa, a složit će se svi, sada je još teže pomiriti se s činjenicom da smo ostali bez Plazibatovog nastupa.

Ne sumnjamo da je najteže ipak Plazibatu, ali za sve postoji razlog i Božji plan. Plazibat mora ostati strpljiv i u potpunosti zaliječiti svoje ozljede, a nakon toga može se fokusirati na svoje šampionske ambicije. Vremena je dovoljno, a pojas neće pobjeći. Možda Verhoeven ne bude prvak u trenutku kad Plazibat izbori napad na pojas, ali nije pretjerano ni bitno. Najbitnije je da se Plazibat uspješno oporavi i vrati u igru za napad na pojas.

Linker
12. rujan 2024 10:33