K1 i Boks

(VIDEO) Brutalan prekid u GLORY-ju! Letećim koljenom nokautirao PFL-ovog borca!

GLORY 94

 Screenshot/GLORY Kickboxing
Mory Kromah je na najbolji mogući način debitirao u GLORY-jevoj poluteškoj kategoriji

Mory Kromah, koji se borim pod nadimkom ‘‘Crni duh‘‘, proslavio je svoj dolazak u GLORY-jevu polutešku kategoriju brutalnom pobjedom nokautom na GLORY 94 priredbi. Zaustavio je PFL-ovog borca Mohameda Aminea letećim koljenom.

Ovaj 25-godišnjak zadivio je publiku svojim debijem u poluteškoj kategoriji GLORY-ja. Ova divizija je prepuna talenta i opasnih udarača, a Kromah će biti sjajan dodatak ovoj uzbudljivoj težinskoj kategoriji.

Nakon jedanaest uzastopnih impresivnih pobjeda u borilačkoj organizaciji Enfusion, ovaj sportaš rođen u Gvineji potpisao je ugovor s GLORY Kickboxingom i sada cilja na to da postane najbolji na svijetu. Pokazao je svoje opasne vještine protiv veterana kickboxinga i MMA-a, Moa Aminea.

S dugim udarcima nogama s distance, ‘‘Crni duh‘‘ je tukao tijelo i noge Aminea. Srušio je svog protivnika udarcima u tijelo nakon čega je ubrzo sijevnulo presudno leteće koljeno koje je poslalo Aminea ravno na leđa, a PFL-ov borac nije se uspio oporaviti od napada. Sudac je odbrojao svih deset sekundi.

Kromah je iznimno vješt i uzbudljiv borac i jedva čekamo vidjeti što će nam ovaj 25-godišnjak donijeti u budućnosti. Niže pogledajte njegov nokaut na GLORY 94 priredbi.

Linker
12. rujan 2024 10:33