K1 i Boks

Robinson o okršaju s Babićem: ‘Neće se boriti dva Alija, nego dva Foremana. Bit će kao na PlayStationu‘

Steve Robinson

 PA IMAGES/ALAMY/ALAMY/PROFIMEDIA Pa Images/alamy/alamy/profimedia
Britanski boksač iskazao je poštovanje prema ‘Savageu‘, ali i najavio meč koji će završiti nokautom

Četiri dana dijele nas od povratka Alena Babića u ring. Nakon gotovo jednogodišnje pauze, "Savage" će u nedjelju nastupiti na Boxxerovoj priredbi u Londonu, a u teškaškom okršaju protivnik će mu biti 33-godišnji Steve Robinson. S obzirom na beskompromisne stilove dvojice suprotstavljenih boksača, u ringu O2 Arene mogli bismo gledati vrlo uzbudljiv meč, a s time se slaže i Babićev protivnik.

Izdržljivi britanski boksač impresivnih tjelesnih predispozicija (visok 201 centimetar) u svom posljednjem javnom istupu iskazao je poštovanje prema 33-godišnjem Rovinjaninu, ali i najavio "unakrsnu paljbu" među konopcima, koja će, prema njegovom mišljenju, rezultirati prekidom meča prije zvuka posljednjeg gonga.

"Bio sam Alenov fan i prije nego je naša borba potvrđena. Uvijek je boksao za publiku i za sebe, on je originalan i iskren momak, ali na kraju dana - posao je posao - a ja u nedjelju imam posla. Moj cilj je pobijediti ga kako god znam, a naša borba sigurno neće ići na bodove. Svi koji su nas gledali znaju da to neće završiti odlukom", rekao je "Drago" u razgovoru za NoSmokeSport pa dodao:

"Samo pogledajte što nas dvojica donosimo u ring. Tamo neće biti dva Muhammada Alija, nego dva Georgea Foremana. Bit će kao kad smo svojedobno igrali Fight Night Round 3 na PlayStationu 4, stat ćemo na sredinu ringa i boriti se licem u lice. Upravo to će se dogoditi u nedjelju navečer i veselim se tome".

Linker
31. ožujak 2024 14:55