K1 i Boks

Ryan Garcia se pojavio u javnosti na boksačkom porazu svog brata Seana: ‘Tražimo 250 tisuća dolara za revanš‘

Ryan Garcia s jednom misterioznom ženom

 SBCH/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA
Garcia je ovih dana tema raznih naslovnica koje ga većinom spominju u negativnom tonu

Ryan Garcia prvi puta se pojavio u javnosti od njegovih zadnjih incidenata, prateći svog brata Seana Garciju, do ringa za njegovu borbu koja je završila porazom od Amada Vargasa u šestoj rundi u Honda Centru u Anaheimu.

Ryan Garcia bio je u središtu kontroverze nakon što je početkom tjedna objavio uvredljiv komentar na društvenim mrežama, što je natjeralo njegovog promotora, Golden Boy Promotions, i WBC da osude njegove riječi. Garcia je izjavio da ide na rehabilitaciju, no ipak se pojavio sa svojim bratom, čak je spomenuo na X-u: "Preskočio sam rehabilitaciju zbog ovoga."

U borbi je bolje pripremljeni Vargas (11-0, 5 KO), 23 godine, nadmašio i slomio Seana (7-1-1, 2 KO), također 23 godine. Ryan je nakon borbe tvitao: "Sean je stalno primao udarce gornjim udarcem i nikada nije kontrirao. Čestitke Amado, iako bih ja tebe i tvoju braću lako nokautirao, ali čestitke, pobijedili ste."

Ryan Garcia nije viđen nakon završnog zvona, što je dovelo do spekulacija na društvenim mrežama da su ga raniji uvredljivi komentari možda natjerali da napusti zgradu. Garcia je odgovorio na te tvrdnje, napisavši: "Nisam bio ispraćen, otišao sam. Nema mrzitelja u stvarnom životu, svi su bili cool jer kao što sam rekao, svi znaju moje srce."

Nakon borbe, Sean Garcia, koji inače boksa u lakoj kategoriji, rekao je o svom porazu od strane Vargasa: "Bila je to dobra borba kao što sam i očekivao. Ne mislim da sam se iscrpio, ali me slomio. Prvi put sam prošao četvrtu rundu i zato su vam potrebna ova iskustva u sportu. On je bio bolji čovjek večeras. Samo sam ga pokušavao izbaciti. Na kraju je moj plan igre praktički nestao, samo sam pokušavao nanijeti štetu."

Do nedjelje, Ryan Garcia je izgleda stavio ideju o rehabilitaciji na čekanje, kada je na Instagramu objavio da će trenirati svog brata.

"Preskočio sam rehabilitaciju da bih gledao kako moj brat gubi, i to je u redu. Posvetio sam se tome da budem glavni trener. Tražimo revanš, stavljam 250000 dolara, pobjednik uzima sve."

Linker
08. rujan 2024 01:21