K1 i Boks

‘Savage‘ odgovorio na Hrgovićeve prozivke: ‘Briga me za novac, razbit ću mu facu kad se sretnemo‘

Alen Babić

 Peter Byrne/PA Images/Profimedia
Neporaženi hrvatski boksač ekspresno se osvrnuo na Hrgovićev posljednji intervju

Prije dva dana, Filip Hrgović i njegov promotor Nisse Sauerland, odradili su intervju za Intu Boxing. Hrvatski teškaš između ostalog, ponovno se dotaknuo Alena Babića i bio je poprilično grub na riječima ovaj put.

"Ne želim tom idiotu dozvoliti priliku da dođe do novca. Borio bih se protiv njega jedino pod uvjetom da pobjednik nosi sve. Hladno bih ga nokautirao unutar par rundi. On neće na meni zaraditi niti jedan dolar. Drugi scenarij je da ga prebijem na ulici, također besplatno. Ako je on spreman na borbu gdje bi pobjedniku pripalo sve, to mi je u redu". rekao je tada ''El Animal''.

Prepoznali su ljudi koji stoje iza Intu Boxinga kako je red da ugoste i Alena Babića, koji će zasigurno imati nešto zanimljivo za poručiti Hrgoviću. Upravo to se i dogodilo, a ''Savage'' se s osmijehom na licu osvrnuo na Hrgovićeve prozivke.

''On se želi boriti na ulici, ali me blokirao na Instagramu. Pošaljite mi njegov broj, a ja ću mu poslati poruku. On je govnar. Proziva tipove poput Josepha Parkera. Tko si ti da prozivaš svjetske prvake? Želi da se Joseph Parker bori s njim na 'short notice'. Pa što si ti je**no umišljaš, tko si ti? On (Parker) je svjetski prvak, a ti si je**na 'Kocka'. Nevjerojatno, ali zbog tog intervjua, razbit ću mu facu kad ga sretnem na ulici.''

Voditelj je zatim upitao Babića jesu li se ikad on i Hrgović sreli na ulicama Zagreba. Babić je prepričao nekima već poznatu priču, iz jednog od zagrebačkih restorana.

''Jesmo, jednom smo se sreli i ne mogu opisat koliko se usrao. Bilo je to prije tri godine, u jednom restoranu. Sjeo sam odmah pokraj njega i lagano sam ga zgrabio za testise. Rekao sam mu: 'Hajde, pričaj sada, ti govnaru.', a on je govorio: 'Zašto tako pričaš?'. Kažem vam, on nije takav, on ne zna ništa o takvom životu (o životu uličnih tučnjava). On je sranje, ubio bih ga za dvije sekunde, rastrgao bih mu grkljan.'', prepričao je ''Savage''.

Iako mnogi, uključujući i strane medije, potenciraju kako bi meč Alena Babića i Filipa Hrgovića bio uistinu velik za Hrvatsku i hrvatski boks, zbog brojnih razloga taj meč još nismo gledali. Ipak, Babić ističe kako je to isključivo krivnja Filipa Hrgovića, koji jednostavno ne prepoznaje dobru priliku.

'On je glup, ne razumije što možemo napraviti za Hrvatsku. Možemo pretvoriti to rivalstvo u borbu koja će se održati na stadionu. Ali on je tako glup, teško je borit se s vjetrenjačama. On priča o nekakvom novcu. Briga me za novac, je** mi se za tvoj novac. On čak niti nema novca. Svi ulažu u njega, ali on je najgori živući boksač. Ja sam imao bolje protivnike od njega. Završio sam Molinu i Toma Littlea prije njega. Tko je on da proziva Josepha Parkera, Dereka Chisoru i slične? On ne zna ništa o boksu, nikad nije niti čuo za imena poput Marvina Haglera. Proziva Josepha Parkera, a Parker je izmislio profesionalni boks za njega.''

Što se potencijalnog obračuna tiče, Alen nikada nije bježao od činjenice da je Hrgović tehnički potkovaniji boksač od njega. Međutim, sam Babićev stil govori nam kako on vjeruje da je boks puno više od same tehnike te smatra kako na račun svoje srčanosti i mentalne snage može nadjačati ''El Animala''.

''On je bolji boksač od mene, ali ja sam bolji borac. Neću samo stajati ispred njega i boksati s distance. Cijelo vrijeme, moja glava bit će na njegovim prsima. Ja neću boksati s njim, prebit ću ga.'', objasnio je ''Savage''.

Kompletan Babićev intevju za Intu Boxing, pogledajte u videu pri dnu teksta.

Linker
17. srpanj 2024 00:17