K1 i Boks

Sjajni rezultati PPV prodaje meča Malignaggi vs. Lobov guraju "bare knuckle" među velike

Plakat Malignaggi vs. Lobov
 Screenshot
Promotor David Feldman, koji je pokrenuo sve popularniju američku promociju "Bare Knuckle FC", je otkrio javnosti koliko su prodali PPV prijenosa za povijesni event koji se održao 22. lipnja, a na kojem smo gledali Malignaggija i Lobova.

Prema prvim procjenama prodano je vrlo dobrih 200 tisuća PPV prijenosa po cijeni od 39.99 dolara. To znači da su ukupno zaradili oko 8 milijuna dolara što je brojka koju bi i UFC vrlo rado vidio za mnoge svoje PPV evente.

"Brojke od digitalnih platformi smo dobili istog trena. U odnosu na ono što smo prodali u travnju, u lipnju smo bili bolji čak šest puta. Kada se uključe svi podaci, mislim da ćemo biti na oko 200 tisuća prodanih PPV prijenosa. To će pokazati javnosti koliko je ovaj projekt zapavo ozbiljna stvar", izjavio je Feldman, a prenosi MMAJunkie.

Ako je ova procjena istinita, Bare Knuckle FC je ušao među ozbiljne igrače, kada govorimo o prodaji PPV prijenosa. I ono što je još bitnije, ova priredba je prodavanija od mnogih UFC-ovih u 2019. godini koje se emitiraju na ESPN+ platformi. Valja naglasiti i podatak da je "bare knuckle" pojam bio jedan od najtraženijih na tražilici Google u tjednu prije meča Malignaggi vs. Lobov što i na taj način dokazuje velik interes javnosti.

Prema riječima Feldmana, njegova organizacija planira u budućnosti svakog mjeseca održati jednu PPV priredbu. Iduća je na rasporedu 10. kolovoza u američkom Biloxiju. Predvodit će je UFC veterani Jason Knight i Leonard Garcia. Države Massachusetts, Alabama, Kansas i New Mexico također razmišljaju o regulaciji borbi golim šakama. Čini se da će "bare knuckle" borbe uskoro biti prisutne u čitavom SAD-u.

Linker
20. travanj 2024 05:07