K1 i Boks

Službeno je! Rico Verhoeven se vraća u Glory, evo kada će se boriti protiv privremenog prvaka Osara!

Rico vs. Osaro

 Glory Kickboxing
Za sada je ovo jedina borba koja je potvrđena za ovu priredbu, a ne sumnjamo da će ih biti još dosta odličnih

Gotovo su pune dvije godine prošle od posljednjeg nastupa prvaka Rica Verhoevena u Gloryju. Tom prilikom svladao je Jamala Ben Saddika na Glory Collision 3 priredbi u Arnhemu, nakon čega su uslijedile ozljede i razne egzibicije koje nije vrijedno ni spominjati. Međutim, sada se vraća u Gloryjev ring braniti pojas!

Što se tiče protivnika, vjerujemo da svi sve znate. Tariq Osaro pobijedio je našeg Antonija Plazibata u šestom mjesecu ove godine, a ulog je bio ogroman. Titula privremenog prvaka u teškoj kategoriji i okršaj s Ricom je ono za što su se te večeri borili, a nažalost je Plazibat ostao kratak u tom meču.

Dobio je Osaro sada priliku okušati se protiv prvaka, ali vjerujemo da će i taj meč svakako biti zanimljiv za gledati. Datum je 4.11. ove godine, a lokacija je GelreDome stadion u Arnhemu. Bit će to meč između prvaka i privremenog prvaka, a te će večeri iz ringa s pojasom izaći samo jedan borac.

‘‘Pripremi se što je prije moguće, dolazim po titulu‘‘, poručio je Osaro Verhoevenu nakon što je srušio Plazibata, a Rico je sve gledao iz prvoga reda. Za sada je ovo jedina borba koja je potvrđena za ovu priredbu, a ne sumnjamo da će ih biti još dosta odličnih.

Što reći osim da je ovo ipak gorak okus u ustima što umjesto Osara na ovom posteru ne stoji naš Plazibat. Dugo je čekao Rica i prihvaćao borbe koje nije morao, no želio je ostati aktivan i boriti se. Nadamo se kako će ipak nekada doći do ovog meča, to je ipak ono što svi mi na ovim prostorima najviše želimo gledati.

Linker
22. travanj 2024 05:22