K1 i Boks

Službeno je! Velika boksačka priredba potvrđena za kraj godine, a nastupaju Hrgović, Wilder, Joshua i drugi!

Anthony Joshua, Filip Hrgović, Deontay Wilder

 Nick Potts/pa Images/profimedia, Dave Shopland/shutterstock Editorial/profimedia, Al Bello/getty Images/profimedia
Uoči božićnih blagdana ćemo pratiti ovaj spektakl u Saudijskoj Arabiji, a teško da se godina može zaključiti bolje od ovog teškaškog ‘‘Dana obračuna‘‘, kako glasi naslov priredbe

Proteklih smo dana pisali o velikoj boksačkoj priredbi koja bi se 23.12. trebala održati u Saudijskoj Arabiji, a ujedno je to priredba na kojoj bi trebali nastupiti naš Filip Hrgović, Anthony Joshua, Deontay Wilder, Dmitry Bivol, Daniel Dubois i drugi. No, sada s uzbuđenjem možemo reći da su vijesti službeno potvrđene!

Teškaška poslastica održat će se u posljednjim danima ove godine, a prirebu predvode Anthony Joshua i Otto Wallin. Pokušat će Joshua Wallinu preoteti priliku da se bori protiv Hrgovića za prvog izazivača prema IBF-u, a u sunaslovnoj borbi večeri borit će se Deontay Wilder i Joseph Parker.

Ono što nas ponajviše zanima jest meč Filipa Hrgovića. Proteklih je dana bilo puno promjena i puno različitih informacija koje su razljutile fanove, no sada možemo reći da će Filipov protivnik biti Mark De Mori. Govorilo se o Martinu Bakoleu, no Filipa idućega mjeseca ipak čeka lakši izazov i slabije ime u svijetu boksa.

Daniel Dubois ide na Jarrella Millera, dok će se Bivol boriti protiv Lyndona Arthura. Arslanbek Makhmoudov će se boriti protiv Agita Kabayela, a Frank Sanchez protiv Juniora Faa.

Što reći osim da nas u samom finišu godine čeka veliki boksački spektakl, a drago nam je da konačno možemo reći da je priredba i službena. Veselimo se i novom nastupu Filipa Hrgovića, iako se priželjkivao ipak nešto jači protivnik.

Uoči božićnih blagdana ćemo pratiti ovaj spektakl u Saudijskoj Arabiji, a teško da se godina može zaključiti bolje od ovog teškaškog ‘‘Dana obračuna‘‘, kako glasi naslov priredbe.

Linker
27. travanj 2024 17:11