K1 i Boks

Jarrell Miller rekao da ‘njuši kuju‘ u Danielu Duboisu: ‘Odustao je protiv Joycea, Usyk ga je direktom nokautirao‘

Daniel Dubois i Jarrell Miller 

 Adam Davy/PA Images/Profimedia
Dubois će za Millera biti veliki iskorak, pogotovo u ovom periodu otkako se vratio boksu. Sigurno mu on neće biti lagan zadatak, a nadamo se kako je i Miller toga svjestan

Nešto više od mjesec dana ostalo je do teškaškog spektakla u Saudijskoj Arabiji na kojoem nastupaju brojna poznata imena teške kategorije, a jedan od odličnih mečeva će također biti onaj između nedavnog izazivača Daniela Duboisa i Jarrella Millera. 23. prosinca je datum, što bi značilo da nećemo tako dugo čekati.

Ovu priredbu također jedva čeka i Jarrell Miller. Tri je meča odradio nakon povratka sa suspenzije zbog pada na doping te je sva tri pobijedio, a jučer je rekao kako može ‘‘nanjušiti‘‘ kako je Dubois ustvari ‘‘kuja‘‘:

‘‘Hvala ti Daniele Duboise što si bio glupan i što se potpisao ovaj ugovor. Prebit ću te. Postoji jedna izreka koju mi u New Yorku imamo, a to je da mogu nanjušiti kuju u njemu. Jednom kada kuja dođe u tebe, više nikada ne izađe van‘‘, rekao je Miller na press konferenciji.

‘‘On je odustao protiv Joea Joycea, bio je prebijen i nokautiran direktom od strane Usyka. To su sve mali tipovi. Joyce je velik, ali nije ‘Big Baby‘ velik kao ja. Kada se borite sa zlim likom koji baca preko 80 udaraca po rundi, ima dobru bradu, ide naprijed i ne odustaje… Prebit ću ga i poslati u prijevremenu mirovinu. Jednostavno je‘‘, dodao je.

Dubois će za Millera biti veliki iskorak, pogotovo u ovom periodu otkako se vratio boksu. Sigurno mu on neće biti lagan zadatak, a nadamo se kako je i Miller toga svjestan. Među njima je čak deset godina razlike, a vidjet ćemo hoće li to imati ikakvog utjecaja u ringu.

Linker
27. travanj 2024 23:57