K1 i Boks

Sparing partner Jakea Paula izbačen iz dvorane: ‘Borit ćemo se odmah sutra ako treba!‘

Elie Augustama, Jake Paul

 (@kingelieboxing/instagram), (@jakepaul/instagram)
Tvrdi kako je Paul radio nedozvoljene poteze

Jakeov sparing partner Elie Augustama tvrdi kako je bio protjeran iz Jakeove dvorane nakon što je sparing s YouTube zvijezdom postao previše intenzivan. Elie Augustama je inače 36-godišnji portorikanski boksač koji ima jedan od lošijih boksačkih nizova u super srednjoj kategoriji. On je nakon uspješnog starta karijere i pet pobjeda zaredom nanizao 18 poraza i samo jednu pobjedu. Većinom se borio protiv boksača koji se probijaju u boksu i pokušavaju učvrstiti svoj već savršeni 'scor'.

Profesionalni boksač tvrdi kako je tijekom sparinga Jake Paul u više navrata koristio nedozvoljene poteze, a kada se Elie zbog toga krenuo prepirati s trenerima ubrzo je izbačen iz dvorane. Augustama je prvo podijelio na Instagramu video gdje se nalazi u dvorani i sve je izgledalo prilično normalno, no kasnije je podijelio još jednu 'story' objavu u kojoj je djelovao prilično iziritiran zbog Jakeovih poteza tijekom sparinga.

"Ja sam upravo završio sa svojim poslom. Zašto ja moram biti taj koji će se svima uvući pod kožu. Ja ne želim nikoga ugasiti. Platio si me da ti pomognem, al ne plaćaš me dovoljno. Pokazuješ manjak poštovanja tako što si mi htio ozlijediti vrat nakon što sam pošteno odradio svoj posao s tobom. Teži si 20 kilograma od mene i ja sam tebi već pokazao svoje poštovanje. Ako želišmožemo se odmah sutra boriti!"

"Nemoj biti takav tip osobe jer ja sam tu bio da tebi pomognem, ostali sparing partneri ti popuštaju jer žele biti plaćeni. Ja nisam ovdje došao po novac. Ja imam svoje ciljeve i želim postići velike stvari!"

Iako nije pobijedio u borbi već cijelo desetljeće, Augustama se i dalje redovito bori, a svoj posljednji meč odradio je prije 10 dana i upisao poraz.

Linker
25. travanj 2024 22:42