K1 i Boks

‘Spiderov Grand Finale‘: Anderson Silva najavio svoju posljednju, oproštajnu borbu

Anderson Silva

 Ethan Miller/Getty images/Profimedia
To će vrlo vjerojatno biti posljednja borba u karijeri jednog od najvećih

UFC-ov član Kuće slavnih, Anderson Silva, najavljuje ono što bi mogla biti njegova posljednja, oproštajna borba.

U srijedu je 3D reklama na jumbo plakatu u gradu Shinjuku, u Japanu, emitirala kratki promo video za Spaten Fight Night, borilački sportski događaj kojeg producira istoimena tvrtka za napitke. Na reklami je najavljen "Spider‘s Grand Finale" za 15. lipnja.

Očekuje se da će Silva sudjelovati u meču prema boksačkim pravilima protiv zasada još nepoznatog protivnika. Događaj će se održati u Sao Paulu, u Brazilu.

Silva, legenda MMA-a i bivši UFC prvak srednje kategorije, stekao je nezaboravno ime u oktogonu sa 17 pobjeda i deset uzastopnih obrana svoje titule protiv boraca poput Vitora Belforta, Dana Hendersona, Chaela Sonnena (dvaput), Richa Franklina i Demiana Maie, plus pobjede u poluteškoj kategoriji protiv Forresta Griffina i Stephana Bonnara.

Legendarni Brazilac je raskinuo suradnju s promocijom 2020. godine i kasnije je prešao u boksački ring pobjedivši Julia Cesara Chaveza Jr. u svojoj povratničkoj borbi. "Spider" je potom vrlo brzo završio Tita Ortiza, nokautirao ga je za samo 81 sekundu, ali je izgubio sudačkom odlukom protiv Jakea Paula u svojemu najnovijem nastupu u listopadu 2022. godine.

Zagolicao je maštu mnogim fanovima ovim promo videom, nadamo se da ćemo uskoro saznati ime njegovog protivnika u vjerojatno posljednjoj borbi njegove nevjerojatne borilačke karijere.

Linker
26. srpanj 2024 13:23