K1 i Boks

Što kažu kladionice? Očita je razlika između KSI-ja i Furyja, a možda se iznenadite oko meča Danisa i Paula!

 JONATHAN BRADY/PA IMAGES/PROFIMEDIA Jonathan Brady/pa Images/profimedia
Uzorak se temelji na ponudi iz pet hrvatskih kladionica

Iako bi oni istinski ljubitelji boksa mogli biti pomalo razočarani onime što će se večeras odvijati u mančesterskoj AO Areni, široke mase jedva čekaju priredbu u režiji Misfits Boxinga. Dvije borbe koje su najinteresantnije jesu one između YouTubera KSI-ja i mlađeg brata obitelji Fury, Tommyja te okršaj između jednog od braće Paul, Logana te najpoznatijeg trening partnera Conora McGregora, Dillona Danisa.

Iako su ti mečevi zanimljivi javnosti zbog međusobnog "trash talka", treba biti realan i istaknuti da je tu prisutan poprilično veliki jaz u kvaliteti. To se pogotovo odnosi na glavnu borbu večeri jer je Fury ipak profesionalni boksač, a KSI nije među tom kremom.

Tim povodom provjerili smo i kako dišu kladionice te smo provjerili kakve su kvote na ove borce, a uzorak nam je ponuda u SuperSportu, PSK, Germaniji, Favbetu i Crobetu. Na Furyja varira od 1,30 do 1,35, dok je na KSI-ja od 3,20 sve do 4,00 što pokazuje koliki je Fury favorit.

Sada dolazimo do onog potencijalnog zanimljivijeg dijela priče. Logan Paul ima nekoliko boksačkih mečeva, ali teško ga se može smatrati relevantnim imenom u svijetu plemenite vještine. S druge strane, Dillon Danis ima iskustvo nastupanja u Bellatoru te bi po toj logici trebao imati kojekakve boksačke vještine, ali sav materijal koji nam je bio dostupan uoči ovog meča pokazao je da se može smatrati očajnim. Naravno, to može biti samo prikaz za publiku i "patka" Paulu, ali to je dovelo da je u ovom meču ogroman "underdog".

Koeficijenti na pobjedu Paula variraju od 1,15 do 1,20, dok je na trijumf Danisa kvota od 4,00 do 5,00 što može iznenaditi, ali jasno pokazuje omjer snaga. Naravno, iznenađenja su uvijek moguća, ali vidjet ćemo hoće li imati ikakve šanse u ovim mečevima.

Podsjećamo, priredba se održava danas navečer, a kreće u 20 sati. Očekuje se da Paul i Danis uđu u ring poslije 23 sata, a KSI i Fury nešto poslije ponoći.

Linker
27. travanj 2024 02:58