K1 i Boks

Terence Crawford opleo po poznatom boksaču: ‘On je totalno ‘fejk‘, sve radi da bi dobio malo j***ne pažnje!‘

Terence Crawford

 Screenshot (youtube, Tnt Sports Boxing)
Ipak je teško povjerovati da će doći do te borbe

S obzirom na batine koje je Terence Crawford nanio Errolu Spenceu Jr. , za kojeg kaže da ga poštuje, zastrašujuća je pomisao da ‘Bud‘ ulazi u ring s nekim koga prezire. Jedan takav borac je Jermell Charlo, Spenceov prijatelj koji ima povijest zle krvi s neprikosnovenim svjetskim prvakom u velter kategoriji.

Crawford je za ThePorterWay Podcast rekao da "definitivno dolazi" po Charla, dodajući da vjeruje da je "lažan".

“Ne volim Jermella zbog jednostavne činjenice da je lažna osoba. Osjećam da je Errol stvaran, osjećam da je iskren i osjećam se kao da drži deset prstiju na svemu što govori. Osjećam se kao da je Jermell jedan od onih tipova koji mnogo rade za pozornost. Bio sam cool s Charlovima – dok nisam počeo povećavati težinu. Razumijem da su on i Errol stabilni prijatelji, ali da me počne napadati i govoriti ružno o meni, da se trudi govoriti pi*****je o meni? K**vin sin. Ako ti je super s njim, samo reci to i nastavi gurati. Definitivno dolazim po njega, jer to sam i rekao da ću učiniti. On je totalno ‘fejk‘, sve radi za pažnju."

Ljuti meč između njih dvojice ipak neće biti sljedeći, budući da Charlo ima borbu protiv neprikosnovenog prvaka u super srednjoj kategoriji Saula ‘Canela‘ Alvareza , koja će se održati u T-Mobile Areni 30. rujna. Što se tiče Crawforda, čini se da će njegov sljedeći potez najvjerojatnije biti revanš protiv Spencea, potencijalno u super velteru.

Linker
01. svibanj 2024 00:07