K1 i Boks

Tyron Woodley: ‘Ovog vikenda stavit ću tetovažu ‘Volim Jakea Paula‘ na svoje tijelo‘

Tyron Woodley
 Jason Silva/AGIF/AGIF via AFP
Bivši UFC prvak itekako je zagrijan za doći do još kojeg lakog milijuna

Tyron Woodley krajem prošlog mjeseca razočarao je veliki broj MMA fanova koji su se nadali da će opravdati ugled sporta iz kojeg dolazi te da će savladati Jakea Paula. Umjesto toga, isti je odradio vrlo pasivan meč tijekom kojeg je minimalno napadao te je istog izgubio podijeljenom odlukom sudaca nakon osam rundi.

Tijekom četvrte runde Woodley je ozbiljno pogodio Paula i bacio ga u probleme, no nije nastavio tamo gdje je stao, što je mnoge začudilo. Njega je začudilo to što je meč izgubio pa je odmah nakon istog krenuo tražiti revanš. Paul mu je rekao kako će ga dobiti ukoliko tetovira "Volim Jakea Paula" na svoje tijelo. Bila je to zapravo oklada dogovorena još prije meča te je Paul doveo i poznatu tatoo umjetnicu na priredbu. Tyron to nije odradio tada, ali je rekao kako kasnije hoće.

Ipak, kao da je Paul u međuvremenu donio odluku da ga drugi meč protiv Woodleya ne zanima. Vjerojatno je pročitao sve komentare, a pojavile su se i brojke prodaje prijenosa, koje baš nisu zadovoljile. Gledajući da je Woodleya isplatio s dva milijuna dolara, vjerojatno za Paula postoji neka isplativija opcija pa se trenutno okrenuo Tommyju Furyju, kojem je već poslao ponudu u iznosu od jednog milijuna dolara. Woodleyu to nikako ne odgovara, on je izuzetno zagrijan za doći do još jedne dobre zarade pa je sad potvrdio kako je spreman riješiti dio s tetovažom, sve da bi došao do tog meča.

"Tommy Fury niti jednog trenutka nije trebao biti u poziciji za ovako nešto. Ja namjeravam pričekati da prođe ovaj tjedan pa ću vidjeti što će se dogoditi. Najbolja i najpametnija stvar za napraviti je novi meč. Mislim kako ću u subotu staviti tu tetovažu na svoje tijelo. Mislim kako ću to napraviti jer je to dobra stvar za učiniti. Učinit ću to u subotu", rekao je Woodley tijekom razgovora s Arielom Helwanijem putem Instagrama.

Paul je za tetovažu dao i neke smjernice, a najvažnija je ona kako ista mora biti vidljiva dok Woodley ima hlačice i majicu na sebi. Tako je Tyron upitan gdje će tetovažu smjestiti.

"Još uvijek ne znam, moram razmisliti o tome. Neću sigurno na vrat ili na lice. Mislim da ću staviti na prste. Za mene je ovo jednostavno za napraviti. Ako tip želi da ga prebijem, a još će me platiti i odraditi promociju borbe, naravno da ga volim. Posebno jer je tako glup", dodao je Tyron.

Ne znamo tko je u ovom slučaju glup niti tko koga voli, ali znamo da je jednu priliku za prebiti ga imao i nije ju iskoristio. Isto tako znamo kako je spreman vrlo nisko pasti za još pokoji milijun opće omraženog YouTubera. Posebno nisko za jednog bivšeg UFC prvaka. No, od početka nam se činilo kako je Tyron jedan od onih kojima je novac važniji od ugleda. Unatoč tome što se jedno potroši, a drugo ostaje zauvijek.

Linker
22. travanj 2024 20:50