K1 i Boks

(FOTO) Woodley pokazao tetovažu ‘Volim Jakea Paula‘ i najavio isprašiti mu dupe

Tyron Woodley
 Jason Miller/Getty images/Profimedia
Natpis ‘I Love Jake Paul‘ od danas krasi tijelo bivšeg UFC prvaka

Ono što je proteklih dana najavio, Tyron Woodley je učinio. Sve s ciljem dogovaranje revanša boksačkog meča protiv Jakea Paula, bivši UFC-ov borac i svojevremeno prvak velter kategorije odlučio je tetovirati "I Love Jake Paul" ("Volim Jakea Paula"), što je bio uvjet postavljen od strane YouTubera da bi dogovorili revanš njihovog krajem prošlog mjeseca održanog meča.

Iako je uvjet bio da Woodley to mora napraviti istu večer, Paul mu je nakon meča poručio da još uvijek stigne. Woodley je očito vagao otprilike mjesec dana prije nego je to napravio. Danas se na Instagramu "pohvalio" svojom novom tetovažom i mjestom koje je odabrao za postaviti istu. Odabrao je zapravo jedino mjesto na kojem može barem na neki način opravdati svoj čin i poslati poruku u drugom smjeru. Srednji prst ruke.

"Volim te sine. A sad dođi da ti isprašim dupe", napisao je Woodley uz fotografiju.

Priliku za isprašiti dupe Paulu je Woodley već imao, ali je jako slabo odradio meč, iako je u četvrtoj rundi uzdrmanog Paula imao na konopcima. U tom trenutku nije odabrao još žešći napad, nakon čega se Paul oporavio te iskoristio činjenicu da je Woodley bio izuzetno pasivan i neaktivan te je na kraju upisao pobjedu većinskom odlukom sudaca.

Woodley je za prvi meč uzeo dva milijuna dolara i još dio zarade od prodaje prijenosa pa ne treba čuditi kako je bio spreman tetovirati se s ciljem dolaska do još jedne takve zarade. Na Paulu je da pristane ili da odabere neku drugu opciju, što bi zapravo mogla biti njegova itekako realna odluka, nakon što su se pojavili ne baš impresivni podaci prodaje, uključujući sam uvid u interes fanova. Osim toga, nakon vrlo slabog meča kakav su pružili prvog puta, koliko bi uopće istih ljudi kupilo prijenos revanša? Woodley se svakako ima pravo nadati, no ne možemo biti sigurni kako će do svog revanša i doći. Jedino ako je isti uz ispunjenje uvjete propisan, ugovorom no toliko detaljno nismo upoznati s cijelom situacijom.

Linker
23. travanj 2024 10:14