K1 i Boks

Tyson Fury: ‘Derek Chisora me može poljubiti u gu**cu, udarit ću ga u facu kad ga vidim‘

Tyson Fury

 Screenshot (youtube, Ifl Tv)
Chisora ga odmah prozvao na borbu

Derek Chisora nedavno je reagirao na izjave koje je o njemu dao prvak Tyson Fury. Inače, Chisora i Fury su se već dva puta međusobno borili, no druženje u ringu ih je spojilo te su posljednjih godina postali vrlo dobri prijatelji.

Derek Chisora se posljednji put borio ranije ovog mjeseca kada je odlukom sudaca svladao Kubrata Puleva te je na taj način osvetio poraz kojeg mu je ovaj nanio još 2016. godine.

Iako su posljednjih godina bili u dobrim odnosima, Tyson Fury je istaknuo kako se na neki način osjećao izdano jer je Chisora otvoreno podržavao Wildera u njihovim međusobnim borbama. To je bilo posebno izraženo prije ove posljednje protiv Dilliana Whytea u četvrtom mjesecu.

‘‘Ja i Derek Chisora smo bili kompići. Išao sam u Monaco da ga podržim. Išao sam u Hamburg da ga podržim. Onda kad sam ja imao borbu, on je odlučio navijati za drugog tipa. Dakle, Derek Chisora me može poljubiti u gu**cu i ako ga vidim, udarit ću ga u facu. Nakon borbe je došao na zabavu sa milijun opravdanja. Na kraju dana, to nije nešto što radiš prijateljima‘‘, rekao je Fury.

Chisora je ostao pri svome da se želi boriti protiv Wildera, no otvoren je i za meč protiv Furyja: ‘‘Slušajte Frank Warren i Gypsy King pozeru, samo mi recite gdje i kad i pojavit ću se tamo. Želim se boriti, a ti ako si borac, moraš se boriti sa svima. Poštujem ga, ali ako se ne želi boriti ja želim Wildera‘‘, rekao je Chisora.

Linker
22. travanj 2024 21:26