K1 i Boks

Tyson Fury govorio o meču između Joshue i Wildera: ‘Volio bih da bude nokautiran, on je mala k**a‘

 NICK POTTS/PA IMAGES/PROFIMEDIA Nick Potts/pa Images/profimedia
"Došao je i mazio me, a onda tjedan dana kasnije kaže da sam g**no", kaže "Gypsy King" o "Brončanom bombarderu"

Tyson Fury organizirao je medijsku konferenciju tijekom svog odmora na Tenerifima, a tijekom koje je govorio o svom sljedećem ulasku u ring, ali i iznio prognozu potencijalnog meča između Anthonyja Joshue i Deontayja Wildera u Saudijskoj Arabiji.

"Nadam se da ću najaviti borbu u sljedećih nekoliko tjedana", rekao je "Gypsy King i priznao da se stvari moraju ubrzati, pa se okrenuo mogućem okršaju između "AJ"-a i "Brončanog bombardera":

"Volio bih da ga Joshua nokautira jer je Wilder mala k**a, vidim ga kako dobiva udarac u bradu".

Fury i Wilder odmjerili su snage u čuvenoj trilogiji tijekom razdoblja između 2018. i 2021. godine. Prvi meč (u prosincu 2018.) je završio bez pobjednika, dok je britanski teškaš u naredna dva (veljača 2020., listopad 2021.) slavio tehničkim nokautom. U veljači ove godine sreli su se na boksačkoj priredbi na kojoj je Tysonov mlađi brat Tommy pobijedio Jakea Paula, a njihov susret prošao je u srdačnom i prijateljskom tonu. Nedugo nakon toga, međutim, Wilder je krenuo u ofenzivu opisujući Furyja kao "varalicu" koju "ne podnosi".

"Došao je i mazio me, a onda tjedan dana kasnije kaže da je Tyson g**no, ovo i ono. Ti mali ljigavi... Bio je ono što je bio. Deontay Wilder je Deontay Wilder i to je to", zaključio je Fury.

Linker
26. travanj 2024 23:42