K1 i Boks

Tyson Fury o svom Netflix ‘showu‘: ‘Baš je s**nje, ne žele me snimati dok sam pod tušem i obavljam nuždu!‘

Tyson Fury (u sredini)

 PA IMAGES/ALAMY/ALAMY/PROFIMEDIA Pa Images/alamy/alamy/profimedia
Smatra da nije dovoljno zorno prikazano sve što radi u privatnom životu

Svjetski prvak u teškoj kategoriji Tyson Fury prošle je godine snimio Netflixovu seriju od devet epizoda koja je detaljno prikazala njegov život sa suprugom Paris i ostatkom obitelji, ali nije bio oduševljen procesom. Ne vjeruje da je njegov Netflixov show bio dovoljno detaljan, nazivajući dokumentarac "pravim sr***m" jer ga nisu snimali dok je bio na WC-u.

Svjetskog prvaka u teškoj kategoriji pratili su mjesecima prošle godine kako se nosio sa životom nakon kratkog povlačenja iz boksa i konačnog povratka u ring. A u više točaka tijekom gotovog proizvoda može se vidjeti da zahtijeva da kamere prestanu snimati, posebno intimne trenutke poput krštenja njegove kćeri.

Ali, također smatra da se nisu dovoljno približili njegovim privatnim trenucima, rekavši osobi iz Barstool Sportsa Calebu Pressleyju tijekom njegove emisije Sundae Conversation da su ga trebali snimati na WC-u. Unatoč njegovoj zabrinutosti, serija je postala jedan od Netflixovih najvećih hitova, danima je bila na vrhu ljestvica gledanosti diljem svijeta.

Kada je Pressley primijetio da je Fury sada "reality zvijezda", odgovorio je:

"Jesam, iako Netflix nije htio snimiti cijelu stvarnost."

Voditelj je zatim pitao Furyja je li show s***e, a on je odgovorio:

"Pravo s***e. Rekao sam da me moraš snimiti dok sam na WC-u i dok se tuširam."

Fury je također možda kimnuo Loganu Paulu, koji je snimljen gol dok je bio intervjuiran za dokumentarac njegovog brata Jakea na streameru.

"Morate me snimiti u kadi", nastavio je.

"A oni su rekli: ‘Ne, ne mogu to učiniti‘."

Kad se Pressley našalio da možda kamera nije dovoljno velika, Fury je uzvratio našalivši se:

"Možda nisu imali objektiv koji bi mogao dovoljno zumirati."

Zatim su ga pitali slijedi li serija scenarij poput profesionalnog hrvanja, na što je Fury odgovorio:

"Ne, nema scenarija, nema popravka."

Pressley je također primijetio da sada prolaznici znaju gdje živi i kako to izgleda, da bi tijekom njegove sljedeće borbe mogao dobiti neočekivane posjetitelje.

"Stvar je u tome da samo kažem da su svi dobrodošli, neka je besplatno za sve. Uzmite sve što imam jer je osigurano i mogu nabaviti novo. Smrdljivo sam bogat, umrijet ću pokušavajući potrošiti svo s***e koje sam zaradio", zaključio je.

Linker
24. travanj 2024 07:58